Utazáskor is vittétek magatokkal a légzésfigyelőt? Jól érzékel utazóágyban is?
Figyelt kérdés
Egy szobában fogunk aludni, és viszem a bébiőrt a napközbeni alváshoz, de most kezdek elbizonytalanodni, hogy mégis talán el kéne vinnem a légzésfigyelőt is. 10 hónapos a fiam, de a para bennem van még.2012. júl. 21. 01:34
1/8 anonim válasza:
Igen a lányaim vitték az unokáknak, amíg picik voltak a babák, működött utazóágyban is, de talán egy 10 hónapos babánál ez már nem szükséges, főleg, ha egy szobában alusztok. Persze ha téged ez megnyugtat, vidd el, ezen ne múljon!
2/8 anonim válasza:
Jól érzékel igen! Bár szerintem is 10 hósan már felesleges vigyed, pláne, ha 1 szobába vagytok! De mint írta az előttem lévő! Ha megnyugtat... :)
3/8 anonim válasza:
Én vinném ,nem foglal sok helyet . Nem szeretnék a nyaralás alatt görcsös lenni ,hogy áh mégis kellet volna.Ez nem olyan mint egy ruhadarab ,sebaj otthon maradt...
4/8 anonim válasza:
Én nem fogom vinni, fiam már 6 hónapos.
5/8 anonim válasza:
Én vittem, jól működött az utazóágyban is.
Nekem is járt a pihenés, miért paráztam volna végig az éjszakákat feleslegesen?!
6/8 A kérdező kommentje:
Pont a délutáni miatt kéne, akkor nem leszek mellette. Köszönöm mindenkinek!
2012. júl. 21. 10:00
7/8 anonim válasza:
Mi is sokat utazunk, mindíg visszük magunkal.9 hónapos a pici. Igazán nem foglal sok helyet, és engem megnyugtat. Nagyszerüen működik az utazóágyban is.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Végül is nem vittem.
2012. júl. 31. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!