Feltétlen kell légzésfigyelő?
Bírom a válaszadókat.Miért kell nekiesni a másiknak ha nem egyezik a véleményetek?
Mert van aki létfontosságúnak tartja van aki nem.A légzésfigyelőt általában a koraszülött babáknak javasolják.Ennyi a kérdésre a válasz.az hogy én nem tartom létfontosságúnak az meg az én véleményem.Van aki akkor nyugodt ha van.Egyik válasz sem rossz vagy jó.Tiszteletben kellene tartani mások véleményét.
Nekem az ismerettségi körömben van olyan baba akit megmentette és sajnos 2 olyan is akinek nem volt és megmentette volna.
Szerintem nagyon fontos dolog.
Hát ez mindenkinek az egyéni döntése. Nem kell feltétlenül, nem fogja elvinni a gyámügy a gyerekedet, ha nincs.
Én mindenképpen akartam, és jó, hogy van. Így vagyok nyugodt és már ezért is megérte. Úgy vagyok vele, hogy inkább vegyük meg feleslegesen, az a legjobb verzió, ha nincs rá szükség.
Egyáltalán nem ítélem el azt, aki nem használja. Viszont aki azzal érvel, hogy a baba mellett aludt, meg minden szusszanására felébredt, az elég nagy baromságokat beszél, ugyanis a bölcsőhalálnak pont az a lényege, hogy a baba nem vesz levegőt, csendben van, nem "szusszan", tehát erre pont nem ébredne fel senki.
Az az indoklás is érdekes volt számomra, hogy "nem szeretnék ezen görcsölni", én pont akkor görcsölnék, ha nem lenne a légzésfigyelő. Szerintem pont az a célja, hogy ne kelljen görcsölni, mert az ember tudja, hogy a légzésfigyelő "vigyáz" a babára.
En mindenkepp fontosnak tartom, hogy egyen. Nem ezen fogunk sporolni. Ezutan a kerdes utan meg egetrengetoen fontosnak tartom, es biztos, hogy lesz ilyenunk. Inkabb riasszon be szazszor tevesen, minthogy egyszer ne. Inkabb kelljek fel 100x hiaba, mint hogy egyszer ne keljek fel. Soha nem tudnam megbocsajtani magamnak. Igy veszunk egyet, es nyugodt leszek.
A kisbabaknal ha nem vesznek levegot, az esetek nagyreszeben eleg, ha csak az ember megrazza oket, mert ilyenkor meg "elfelejtenek" lelegezni.
De vegeztem elsosegelynyujtasi tanfolyamot is, ezt is fontosnak tartom.
Mindenesetre itt egy kerdes, ahol segithetett volna a baban:( jajj annyira szornyu:(
A 4. oldaltol kezdodik a tragedia:(
23 hetes kismami
Elozo vagyok. Itt a kerdes:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!