Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Feltétlen kell légzésfigyelő?

Feltétlen kell légzésfigyelő?

Figyelt kérdés
2012. aug. 25. 20:23
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
43%
persze hogy mély levegőt vett szegény amikor legszebb álmából ráztad fel
2012. aug. 25. 21:06
 12/40 anonim ***** válasza:
73%
Ez attól is függ te milyen természetű vagy. Ha sokat parázol akkor vegyél. Én úgy gondoltam nincs rá szükség, aztán munkatársaktól ezt kaptuk ajándékba. Végül nagyon jól jött mert a kisfiam csak hason volt hajlandó aludni, így viszont valószínű én is megvettem volna magamtól.
2012. aug. 25. 21:43
 13/40 anonim ***** válasza:
60%
EZ ÉRDEKES: Én a vérbeli paraterhes voltam, naná, hogy lesz légzésfigyelő, le is vadásztam, ki is néztem, bújtam a horror sztorikat, iszonyatosan aggódtam már előre!!! Aztán megszületett a 4 kilós keménykötésű férfiember, aki majdnem kicsattant, olyan erős volt, és olyan természetes volt az egész, eszembe sem jutott többé, hogy valaha is ilyen kütyün járt az eszem...:) Ilyen is van. Valahogy az ösztönök nyomtak egy reset-et, és ez így volt jól:) Tehát dehogy kell feltétlen! Viszont maximálisan megértem, aki használ, hisz írtam, hogy én is akartam.
2012. aug. 25. 21:54
 14/40 anonim ***** válasza:
55%
Azért ráztam meg, mert bealudt és nem vett levegőt, pedig egészséges szép nagy fiú. Nem rázogattam feleslegesen.
2012. aug. 25. 23:01
 15/40 kíváncsicska ***** válasza:
73%

Bírom a válaszadókat.Miért kell nekiesni a másiknak ha nem egyezik a véleményetek?

Mert van aki létfontosságúnak tartja van aki nem.A légzésfigyelőt általában a koraszülött babáknak javasolják.Ennyi a kérdésre a válasz.az hogy én nem tartom létfontosságúnak az meg az én véleményem.Van aki akkor nyugodt ha van.Egyik válasz sem rossz vagy jó.Tiszteletben kellene tartani mások véleményét.

2012. aug. 26. 00:04
 16/40 anonim ***** válasza:
53%

Nekem az ismerettségi körömben van olyan baba akit megmentette és sajnos 2 olyan is akinek nem volt és megmentette volna.

Szerintem nagyon fontos dolog.

2012. aug. 26. 01:16
 17/40 anonim ***** válasza:
81%

Hát ez mindenkinek az egyéni döntése. Nem kell feltétlenül, nem fogja elvinni a gyámügy a gyerekedet, ha nincs.

Én mindenképpen akartam, és jó, hogy van. Így vagyok nyugodt és már ezért is megérte. Úgy vagyok vele, hogy inkább vegyük meg feleslegesen, az a legjobb verzió, ha nincs rá szükség.

Egyáltalán nem ítélem el azt, aki nem használja. Viszont aki azzal érvel, hogy a baba mellett aludt, meg minden szusszanására felébredt, az elég nagy baromságokat beszél, ugyanis a bölcsőhalálnak pont az a lényege, hogy a baba nem vesz levegőt, csendben van, nem "szusszan", tehát erre pont nem ébredne fel senki.

Az az indoklás is érdekes volt számomra, hogy "nem szeretnék ezen görcsölni", én pont akkor görcsölnék, ha nem lenne a légzésfigyelő. Szerintem pont az a célja, hogy ne kelljen görcsölni, mert az ember tudja, hogy a légzésfigyelő "vigyáz" a babára.

2012. aug. 26. 02:25
 18/40 anonim ***** válasza:
75%
nagyon egyet értek az utolsóval. Azon én is kiakadok mikor azt mondja valaki, hogy ő a gyerekkel alszik így felébred rá ha baj van. Igen arra felébred ha sír mert valami baja van de arra, hogy nem vesz levegőt biztos nem fog.
2012. aug. 26. 02:41
 19/40 anonim ***** válasza:
80%

En mindenkepp fontosnak tartom, hogy egyen. Nem ezen fogunk sporolni. Ezutan a kerdes utan meg egetrengetoen fontosnak tartom, es biztos, hogy lesz ilyenunk. Inkabb riasszon be szazszor tevesen, minthogy egyszer ne. Inkabb kelljek fel 100x hiaba, mint hogy egyszer ne keljek fel. Soha nem tudnam megbocsajtani magamnak. Igy veszunk egyet, es nyugodt leszek.

A kisbabaknal ha nem vesznek levegot, az esetek nagyreszeben eleg, ha csak az ember megrazza oket, mert ilyenkor meg "elfelejtenek" lelegezni.

De vegeztem elsosegelynyujtasi tanfolyamot is, ezt is fontosnak tartom.

Mindenesetre itt egy kerdes, ahol segithetett volna a baban:( jajj annyira szornyu:(

A 4. oldaltol kezdodik a tragedia:(

23 hetes kismami

2012. aug. 26. 06:17
 20/40 anonim ***** válasza:
2012. aug. 26. 06:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!