Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valamit elrontottam? Tényleg...

Valamit elrontottam? Tényleg rossza nya vagyok ezért? (Szep. Szorongás)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

KIsfiam egy hét múlva lesz 10 hónapos, de a szeparációs szorongásból szinte semmit nem érzékelünk.

Pici kora óta nagyon barátságos és vidám baba, mindig, mindenkire vigyorog még a buszon is tök idegenekre. Sokat játszik, értelmes, ügyes kisfiú. Beszélgettünk erről néhány anyukával és mikor mondtam, hogy én tudok nyugodtan wc-re járni meg lefürödni mert nem ordít egyből utánam, lesajnálóan rázták a fejüket és finoman kifejtették, hogy biztosan nem elég erős a kapcsolat közöttünk. Igaz lehet ez? Nem igazán szoktam mások véleményével foglalkozni, de most kicsit elszomorodtam mert imádom a kisfiamat és igyekszek minden tőlem telhetőt megtenni azért, hogy boldog legyen és, hogy rendesen neveljem. Nagyon sokat játszunk, mindig együtt vagyunk, nem az a "lepasszolós, púp a hátamra a gyerek" anyuka vagyok.

Előre is köszi a válaszokat :)

2012. aug. 25. 10:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kisfiam is ilyen volt mindig is,kiegyensúlyozott,boldog gyerek nem lóg egésznap rajtam,szereti a társaságot, a gyerekeket,mindenkire mosolyog,én is nyugodtan elmehetek fürödni wcre,nyugodtan maradhat otthon apával,vagy elmarad a nagyszülőknél sírás,hiszti nélkül,nagyon szereti is őket,ugyanígy ha épp vigyázott rá a sógornőm akkor is jól érezte magát,ha megérkezünk haza vagy érte megyünk akkor boldogan rohan oda hozzánk.Ja magyarázatként nem lepasszolgatni szoktam vagy ilyesmi,de ha párommal dolgunk volt/van,vagy elmentünk/elmegyünk kicsit kikapcsolódni illetve most hogy gyakorlaton vagyok párom meg dolgozik,akkor szokott a nagyszülőkkel lenni,illetve most megy bölcsibe.Engem is megvádoltak,hogy biztos nem elég szoros a kapcsolat,de nem kell velük foglalkozni,mindig is sokat foglalkoztunk a kisfiunkkal bármi baj van ott vagyunk neki,jó alvó,jó evő, ás imád minket most 16 hónapos.

Hidd el az a jó ha elvan nélküled is,és kiegyensúlyozott.

2012. aug. 25. 13:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem jó Szülő lehetsz! Ezt ott kezdjük hogy a kisgyerek azért nem sír mert kiegyensúlyozott! Azaz jól érzi magát nincsenek félelmei vagy rossz emlékei a világba! Ami jónak számit ! Bárcsak nekem is ilyen szüleim lettek volna!
2012. aug. 27. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!