Szeparációs szorongás akár hónapokig is eltarthat, vagy el lett kényeztetve a gyermekem?
Eltarthat bizony pár hónapig.
Sőt nekem ez azzal egészült ki, hogy sehova nem mehettünk, senki nem jöhetett hozzánk, mert lilára ordította magát... aztán szépen lassan lecsengett.
Köszi a válaszokat.
8 hónaposan nekünk is volt, de nem ilyen durva, mint most. Bár most több dolog közrejátszik, kibújt 2 szemfoga tegnap, és még 1 be van dagadva, voltunk másfél hetet a nagyszüleinél, akik egyfolytában nyúzták, és sajnos voltam olyan hülye, hogy rájuk is hagytam, de már megbántam, mert egyre inkább úgy érzem, ez hagyta a mély nyomot benne. (Akkor még nem volt ennyire ilyen anyás.)
Na és iszonyat félős lett, ha repülőt lát az égen, ugrik a nyakamba, egyszer még elkezdett remegni is, nagyon rossz volt. (Bár tartok attól, hogy ezt is a mamáékhoz köti talán, mert repülővel mentünk hozzájuk, és előtte is repült már, és nem volt baja vele).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!