Normális az ha 1 hetes babámat ha fel veszi valaki vagy felébresztik egyből nagyon ideges leszek. Ugy gondolom kb.4 hetes koráig hagyják békén csak a férjem és én foglalkozzunk vele. Először minket ismerjen meg. Rosszul gondolom?
Naná, hogy ne ébressze fel senki sem! Sőt, ha síri csendben akarod altatni, ahhoz sincs senkinek semmi köze. Persze nem jó, csak példának írtam.
Hozzánk eleve 6 hétig nem jött senki, csak a két nagymama. Mindenkit megkértünk erre, nem volt sértődés.
Szia!
Húúúúú,én a helyedben nem tudom mit csinálnék,de a gyerekemhez nem nyúlnának az tuti.Aki meg annyira bunkó lenne,hogy felveszi mikor alszik,vagy felébreszti,nem valószínű,hogy minket mégegyszer meglátogatna.
Ne engedj a tolakodásnak,a pofátlan tapintatlanságnak.
Én azt mondom,hogy egy ujszülött gyereket nem kell kézről kézre adni.Igazad van,hogy eleinte csak ti,a szülei fogjátok kézbe,titeket szokjon meg,vagyis apukát,mert anyukát felismeri.
A saját elveidhez ragaszkodj,és úgy gondozd neveld a gyerekedet,ahogy te jónak látod,és ne engedj beleszólást senkinek.Hogy mi jó a babának,azt legjobban csakis az anyja tudja,és nem a sok okoskodó aki ilyenkor akad bőven.
Akkor lesz nyugodt,és kiegyensúlyozott gyerek,ha rendszert sikerül kialakítani az életében,és azt nem borítja fel senki.
Sok sikert,kitartást és boldogságot nektek.
Szia!Nekem hihetelenül idegesítő lenne, ha felkeltenék a gyerekem, még ha rokonról van szó, akkor is leosztanám.Gondoljanak bele: nekik hogy esne, hogyha felébresztenék őket?Az én családomban az a szokás, hogy 6-8 hetes korig nem is megyünk látogatóba, mert annyi idő kell, hogy erősödjön a pici.Bár én még csak 15hetes kismami, de nekem ez a véleményem. És hál'istennek be is tartják a rokonok ezt a szokást.Ne engedd, mert utána nem a rokonod nem fog bírni vele, hanem te.Nem kell az első kis nyögdécselésnél felkapni.Főleg nem akkor, mikor alszik.
A rokon ahazamegy, te meg ott maradsz a nyűgös, síró babával.
Mondd meg a véleményed, a te gyereked, nem az övéké.Te neveled.Teneked kell megvédened a saját gyerekedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!