5 éves kisfiam mostanában szétkulcsolja apa és anya kezét, szorosan megölel engem és azt mondja"Anya te vagy a csókszerelmem, apával ne foglalkozzunk". MIért teszi ezt?
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 18:34
1/4 anonim válasza:
Féltékeny!
Azt akarja,hogy minden fogyelmedet,szeretetedet neki szenteld!Anyás!
2/4 anonim válasza:
Ne aggódj, ez egy korszak a gyermekeknél, teljesen normális. Az azonos nemű szülő most számára ellenség, ilyenkor a kisfiúk anyukájuk "férje", a kislányok apukuájuk "felesége" akar lenni, ha nagy lesz. Elmúlik majd, és utána újra "haverok" lesznek. Most türelmesnek kell lennie a párodnak.
3/4 anonim válasza:
Nálunk a két éves lányunk csinál valami hasonlót...velem.Nagyon rossz,és ha ez csak fokozódni fog 5 éves koráig,én nem tom mit csinálok.
4/4 A kérdező kommentje:
Az az érdekes,hogy a kistestvére fél éves és vele kapcsolatosan nem mutatta,hogy féltékeny lenne,kizárólag apától tiltja el anyát,ő maga szeret apával is lenni és játszani.Nekem folyton szerelmet vall,nem kóros ez,hárítasam,vagy hogyan kezeljem?
Egyébként nagyon jól esik,csak nehogy rossz irányba menjen el.
2011. márc. 18. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!