Ma megyünk 4D-s uh-ra. Ha aludni fog a babám, akkor felébresztik?
Vagy hagyják őt úgy ahogy van és abból fog állni majd a 20 perces dvd is? A Baross u.-ba megyünk, ha vkinek van esetleg tapasztalata, várom szívesen.:)
És ilyenkor mindenét lemérik, adnak arról is majd papírt? Vagy csak a dvd-t meg képeket?
Nekem a doki azt javasolta, hogy vizsgálat előtt 1-1,5 órával igyak meg egy pohár sima fekete teát (akár ízesítve is), mert így nem fog aludni a baba. Nálunk bevált a módszer :)
Szép babavárást, jó mozizást az UH-on!
Nekem egy icipicit megnyomkodta a hasamat a dokinéni (egyáltalán nem kellemetlenül), hogy megmozduljon a baba, aztán mikor még mindig nem akart mozogni, akkor kicsit tornáztam. Így is a 20 percből 10 percet háttal volt nekünk alig-alig mozdulva (lusta babám van) :D
Amúgy lemérték a fejét, a hosszát, a combcsontját, megnézte a méhlepény helyezkedését, erről kaptam papírt, és szóban is teljesen véleményezte a doki a babát, a méhlepényt és a magzatvizet.
A dvd benne van az árban, de a képekért, amiket kiírtak cd-re külön fizetni kellett, azt hiszem 1500 ft-ot.
És adtak egy darab nyomtatott fekete-fehér fotót.
Remélem segítettem! Minden jót!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!