Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, a ti parotok is ilyen ha felebresztik?
én is nyűgös szoktam lenni felkelés után.ha felébresztenek ha nem.kell egy 10-15 perc mire helyreállok.ha ugy nézem hogy a barátnőm keltene fel mert valami gondja van lehet hogy morgolódnék de megcsinálnám neki amit kér mert szeretem.szerintem mond el neki hogy neked ez nem tetszik és lehetne kedvesebb mert nem érzed hogy lehetne rá számitani.akkor lehet kicsit öszekapja magát.
19F
miért a a hátadat megsimogatta!
Sajnos nem tudom én hogy csinálnék ilyen helyzetekben,
de mondjuk ha kocsival elkellene valakit vinnem, akkor mérges lennék ha fél órával korábban felkeltene hogy vigyem el. Mert tudod mi fiúk úgy gondoljuk hogy 5 perc és lent vagyunk a kocsinál. (persze több idöbe tell..)
A lényeg hogy próbáld hagyni aludni többet, nem azért "bunkó" mert bunkó, szeret, meg bisztos gondolja hogy aranyos dolgok miatt kelted fel álmából, de tudod, ilyenek vagyunk hogy kicsit morcosak lesszünk ha valaki felkelt.
Ha valami fontos dolog, akkor telyesen máshogy reagál az ember..
Az én szerelmem is morcos néha reggelente..
én viszonylag korán fel szoktam ébredni, ő viszont rengeteget dolgozik, ráadásul kemény fizikai munkát végez - szóval hétközben nem igazán tudja kipihenni magát, és így ugye csak vasárnap tud sokáig aludni..
épp ezért nagyon ritka, hogy felébresszem, inkább betakargatom, adok a homlokára egy puszit, és csendben kilopakodok mellőle, hogy hagyjam pihizni :)
nekem még nem volt olyan, hogy valami miatt muszáj lett volna felébresztenem..
de ha bajom lenne, és azért kelteném fel, ő biztos nem morogna, maximum kicsit le lenne lassulva úgy félálomban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!