Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lanyok, a ti parotok is ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, a ti parotok is ilyen ha felebresztik?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy eltulzom, de az baratom olyan bunko tud lenni ha felebresztem. De akkor is, ha o ker meg hogy ebresszem, akkor is szemet velem. Nem vagyok egy hisztis lany, de pl multkor is felebresztettem, hogy megkerjem, vigyen el kocsival valahova (mas pont nem tudott volna) es hogy idore kell mennem, mar csak fel oram van. Na az ut az negyed ora, meg ugye negyedora mire feloltozik, en mar kesz voltam. Akkor is mondta, hogy jo ido van, setaljak be, nemigaz, hogy nem hagyom aludni sem. Pedig hetvege volt, szoval meg csak nem is dolgozott. Es ez nem az egyetlen ilyen eset, volt olyan, hogy valami kiutott a hatamon, es rettenetesen fajt, kertem hogy nezze meg meg kenje be, mert ugye en nem tudom a hatamat. Azt mondta, hogy o el nem hiszi hogy annyira faj (meg sem nezte a hatam, csak megsimogatta) es hogy hagyjam mar beken. Amugy csak ebredes utan ilyen, de annyira meg tud bantani. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy mi lenne, ha mondjuk valami nagyon komoly bajom lenne, akkor sem szamithatnek ra?! Hozzateszem, nem szoktam mindenfele hulyeseg miatt felebreszteni, pont ezert, mert tudom milyen. Van mas is ilyen helyzetben? Hogy kezelitek?
2011. máj. 15. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem.,
2011. máj. 15. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

én is nyűgös szoktam lenni felkelés után.ha felébresztenek ha nem.kell egy 10-15 perc mire helyreállok.ha ugy nézem hogy a barátnőm keltene fel mert valami gondja van lehet hogy morgolódnék de megcsinálnám neki amit kér mert szeretem.szerintem mond el neki hogy neked ez nem tetszik és lehetne kedvesebb mert nem érzed hogy lehetne rá számitani.akkor lehet kicsit öszekapja magát.

19F

2011. máj. 15. 21:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Mondtam mar neki, csak nevet rajta. Amit meg is ertek, valoban pitianer dolognak tunik, de az en szemszogembol nem az.
2011. máj. 15. 21:17
 4/6 anonim ***** válasza:

miért a a hátadat megsimogatta!

Sajnos nem tudom én hogy csinálnék ilyen helyzetekben,

de mondjuk ha kocsival elkellene valakit vinnem, akkor mérges lennék ha fél órával korábban felkeltene hogy vigyem el. Mert tudod mi fiúk úgy gondoljuk hogy 5 perc és lent vagyunk a kocsinál. (persze több idöbe tell..)

A lényeg hogy próbáld hagyni aludni többet, nem azért "bunkó" mert bunkó, szeret, meg bisztos gondolja hogy aranyos dolgok miatt kelted fel álmából, de tudod, ilyenek vagyunk hogy kicsit morcosak lesszünk ha valaki felkelt.

Ha valami fontos dolog, akkor telyesen máshogy reagál az ember..

2011. máj. 15. 22:37
 5/6 anonim ***** válasza:
az én barátom is elég morcos mikor felébred. de ő mondta is nekem (meg tapasztaltam is) hogy az ébredés utáni fél órában nincs is magánál, ingerlékeny és lobbanékony, ami aztán elmúlik. ilyenkor hagyom, nem b.aszogatom nem hozok fel nagy témákat megvitatni, és ha bunkózik, akkor elmegyek mellette, és később mondom neki, hogy azért ezt nem kellett volna, és akkor bocsánatot is kér (általában nem is emlékszik rá amúgy...)
2011. máj. 16. 04:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Az én szerelmem is morcos néha reggelente..

én viszonylag korán fel szoktam ébredni, ő viszont rengeteget dolgozik, ráadásul kemény fizikai munkát végez - szóval hétközben nem igazán tudja kipihenni magát, és így ugye csak vasárnap tud sokáig aludni..

épp ezért nagyon ritka, hogy felébresszem, inkább betakargatom, adok a homlokára egy puszit, és csendben kilopakodok mellőle, hogy hagyjam pihizni :)

nekem még nem volt olyan, hogy valami miatt muszáj lett volna felébresztenem..

de ha bajom lenne, és azért kelteném fel, ő biztos nem morogna, maximum kicsit le lenne lassulva úgy félálomban :)

2011. máj. 17. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!