Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vigyem orvoshoz, vagy nem muszáj?

Vigyem orvoshoz, vagy nem muszáj?

Figyelt kérdés
Lassan 7 hós manóm 2 napja estére belázasodik.Megmértem a popsijában a hőjét és 38.9-38.7 volt ami ugye 38.4-38.2 ha levonom a fél fokot.Foga felül most jön,2 is.Más tünete nincs.Este el szoktunk menni 5-6 körül sétálni és mire hazaérünk lázas lesz.Megfürdetem,adok neki nurofent és mintha semmi nem történt volna lemegy a láza.Éjjel sokat kel,de ezt betudom a melegnek,mert amúgy is sűrűn ébred.A torkát nem tudom megállapítani,h piros-e,vagy ez már pirosnak számít?Belenéztem és pirosnak piros,a szája belül rózsaszín.Napközben 37 fok körül van a hője,de ez nála normális,mert melegben mindig ennyi.Lehet,hogy a meleg és a foga is rátesz és attól lázasodik be estére?Amúgy eszik,iszik,játszik,jó kedvű!!!Segítsetek.Nem nagyon szeretném dokihoz vinni,mert annak antibiotikum lesz a vége és azt meg nem akarom!
2012. aug. 24. 09:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Elég felelőtlen vagy ha nem viszed orvoshoz!!Ennyi
2012. aug. 24. 09:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Az lesz!Az az igazság,h az apja tiltakozik az orvos ellen.
2012. aug. 24. 09:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Vidd el, a doki megmondja mi baja, és nyugodt leszel.

Én se szeretem a dokikat, de hát ez van, max ad valami jó tanácsot. Az én dokim nem szokott felírni antibiotikumot, de ad egy csomó jó tanácsot,és praktikát :)

2012. aug. 24. 09:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Felhívtam a doktornőt!

Azt mondta nem lehet a foga,de a meleg lehet

ma ne vigyem sétálni és ha holnap meg holnapután is lesz láza vigyük el.

2012. aug. 24. 10:08
 5/5 anonim ***** válasza:
A fogzás max hőemelkedést okozhat, jól tetted, hogy beszéltél az orvossal. Én sem szeretem minden tüsszentésnél orvoshoz vinni, mert tuti összeszed valamit a váróban, de láznál jobb az óvatosság, ki tudja mi váltja ki.
2012. aug. 24. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!