Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évesemet muszáj ezzel...

2 évesemet muszáj ezzel orvoshoz vigyem?

Figyelt kérdés
Éjjel picit hőemelkedése volt (nem kapott rá semmit), ma reggel folyik kicsit az orra, és köhög egy kicsit. Enni eszik és iszik is. Szerintem megfázás. Vigyem el azért? Nem akarok túl-aggodalmas anyuka lenni. Eddig még sosem volt beteg, nem látta orvos, csak a kötelező oltásokon. Köszi.
2010. okt. 15. 09:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ha belázasodna akkor mindenképp.

Nekem azt mondta a doktornénink, hogy ha csak vizes orrfolyása van akkor nem kell vinnem.

2010. okt. 15. 09:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi válaszod! :) Már beszéltem is az asszintensnővel, azt mondta ő is, hogy ezzel ne vigyem, csak ha 37,7 fölé menne a láza tartósabban. Orrsprayt mondott, hogy ne hagyjuk eldugulni az orrát, és igyon sokat.

Köszi szépen még egyszer!

2010. okt. 15. 09:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Bodzatea vagy Hársfatea (megfázásos eredetű megbetegedésekre)+ Propoliszos méz + C vitamin vagy aszkorbinsav 1 késhegynyi a teába!! Párologtatok eukaliptusz illóolajat valami jó minőségűt, ami bakt.őlő és tisztulnak a légutak is! Csak ajánlani tudom, ezeket a természetes gyógymódókat!

Ez nálunk tuti siker 2 nap alatt!

Jobbulást a babádnak!

2010. okt. 15. 10:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz, mint az előttem hozzászól, csak én kiegészítem még calcimus ampullával, napi 3× fél ampulla! Nálunk is 2 nap és minden elmúlik!
2010. okt. 15. 13:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon drágák vagytok köszönöm!!!! :) Holnap beszerzek mindent, mert azt hiszem, holnaptól jön a neheze... Ma folyt az orra, holnaptól sztem rosszabb lesz. Köszönöm szépen lányok!!! És a jókívánságot is! :)
2010. okt. 15. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!