Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vigyem most azonnal orvoshoz,...

Vigyem most azonnal orvoshoz, vagy még várjak?

Figyelt kérdés
5 éves kisfiam délután panaszkodott fejfájásról. Hazajöttünk az oviból,és hőemelkedése volt. A fejfájásra adtam neki panadol szirupot. Aludt egy jót, majd kb. 2 órán keresztül semmi gond nem volt. Kb. 1 órája mértem a hőjét és 38,5 volt levonva (popsiban mértem neki). Most viszont tarkótájéki fájdalomról panaszkodik. Jelenleg nincs láza, "csak" fáj a feje. Hozzáteszem, hogy a héten szerdán ment oviba, mert előtte 2 hetet itthon volt torokgyulladással, amiből látszólag és az orvos szerint is meggyógyult. Előre is köszönöm a segítséget.
2011. szept. 23. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel a gyerekorvosi ügyeletet és kérdezd meg hogy ezek alapján bevidd-e vagy csak reggel.
2011. szept. 23. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mielőbb lássa orvos, vagy legalább telefonon kérdezz rá, a fej és tarkófájás úgy tudom lehet agyhártyagyulladás jele. (nem akarlak ijesztgetni, csak jobb óvatosnak lenni)
2011. szept. 23. 20:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Lássa az orvos !
2011. szept. 23. 21:13
 4/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Felhívtam az ügyeletet, és azt mondták hogy most figyeljem és ha valami szokatlant találok,vagy feljebb megy a láza, akkor vigyem be. Tarkótáji merevség stb. mint tünet nincsen.

Jelenleg jól van és nem panaszkodik, csak arról hogy éhes.

Csak azt nem értem, hogy az óvodában miért nem szóltak, hogy nem érzi jól magát a gyerek, holott a kisfiú elmondása szerint többször jelezte a fejfájást az óvónőnek.

2011. szept. 23. 21:43
 5/5 anonim ***** válasza:

A tarkótáji fájdalom nagyon gyakori vírusos fertőzésnél, valószínűleg nálatok is ez van, nem kell megijedni.

Kórházba nem rohannék vele, de egy telefon az ügyeletre megnyugtató lehet!

2011. szept. 23. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!