Múlt hét hétfőn voltam inszemen, megfázhattam, muszáj orvoshoz mennem, vagy kezelhetem itthon? Mivel? Többi lent
Figyelt kérdés
Erős szívdobogásom van, és izzadok, lázam nincs. Csütörtökön nagyon fájt a torkom. Péntektől már csak kicsit kapar. A háziorvosom idióta vénasszony, pletykás és még nem akarom elkiabálni a babát.2010. nov. 20. 14:39
1/2 anonim válasza:
Amíg nincs lázad, addig ne menj orvoshoz.
NAgyobb pocakkal is megbetegszik az ember néha, ilyenkor az orvosok semmit nem írnak fel, és csak olyan dolgokat mondanak, amit magadtól is tudsz. (Sok folyadék, pihenés, C-vitamin, de ebből terhesen nem szabad túl nagy adagot bevenni!!! Amúgy meg mindenre rá van írva, hogy használhatod-e várandósan vagy sem...)
A szívdobogás szerintem nincs összefüggésben a megfázásoddal, azt inkább az inszem. körüli izgalomnak betudható.
Legjobbakat Neked!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál!! És ilyen kedvesen. Feltettem a kérdést az egészség kategóriába, úgy le...tak, hogy milyen felelőtlen vagyok és hogy veszélyeztetem a gyermekem életét. De ismerem az orvosom, és legutóbb is, mikor nem bírtam megszólalni se, örült, hogy ottjártam és puszikálta anyukámat. És örült, hogy ilyen jó színben vagyok.. Háát, nem tudom mit láthatott, de eléggé szarul voltam. Ezért nem mennék szivesen minden kis hajszálgörbülettel orvoshoz. Meg pénzkidobásnak tartom megvenni, amit felír, aztán meg be se szedhetem... Marad a csipke és hársfavirág teának, babavitamin kiegészítve c vitaminnal és mézeskenyér. Köszi, hogy írtál!
2010. nov. 20. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!