Mivel kezelhetem? 5+2 vagyok mensi szerint, dokihoz csak jövőhéten megyek.
Fájnak nagyon a melleim, de ez hagyján. Viszont a derekam majd szét szakad. Jégzselét használok rá. Azt szabad? Van valakinek ettől hatásosabb ötlete?
Normális az ilyen mértékű derékfájás (alapból derékfájós vagyok, néha mensi előtt is majd meg pusztultam, még lehajolni sem bírtam)
Én nem használnék jégzselét sem, de lehet, hogy nem tiltott. Próbáljátok inkább a gyengéd masszázst. A szinte állandó mellfájás nekem kb. 14 hetesen múlt el, azóta már "csak" a mellbimbóim rettentő érzékenyek.
Ha egyébként is ennyire szokott fájni a derekad, akkor persze, hogy nem abnormális most sem. Remélem hamar elmúlik, boldog babvárást Nektek! :)
Én Rictofit sport krémet használok minden ilyen eredetű fájdalomra. Nem erős, de nekem hatásos, pedig most már fáj a forgóm, a térdem és a derekam is.
Boldog babavárást!
Előző vagyok!
Úgy tudom a masszázs ilyenkor semmilyen formában nem ajánlott, mert vérbőséget okoz.
Egyébként pedig ne aggódj, nem lesz semmi baj. :)
Megnyugtató része a válasznak: ne aggódj, a vetélésre véletlenül se gondolj!!! (nincs köze hozzá)
Nem túl megnyugtató: én a terhesség előtt is nagyon-nagyon derékfájós voltam, most ez hatványozódott, néha már úgy fáj, hogy forog velem a szoba, mire befejezem a mozdulatsoromat. Már minden kenceficét kipróbáltunk a férjemmel,de egyik sem segített. Járok terhestornára, ott vannak háterősítő gyakorlatok, de egy-két napig jobb csak egy kicsit talán.
A legtutibb az úszás lenne rá, de félek a fertőzésektől (elég érzékeny vagyok az uszodára, ezért nem biztos, hogy bevállalom.)
Nekem még most az jön be, ha amikor csak tehetem a térdemet felhúzva pihentetem a hátam, de ez is csak egy ideig fog menni, mert ugye egy bizonyos idő után már nem tudsz a hátadon feküdni (legalább is sokan nem tudnak.
Kipróbáltam egy kis időre a szoptatós párnát (vaterán már 2-3 ezer ft-ért lehet venni)úgy, hogy megtámasztottam a derekam, igazából az volt nagyon kényelmes.
Ez a választék.( Van még mckenzie-torna, de azt hason csinálják, úgyhogy nem igazán jó egy idő után. Szerintem bejavulni nem fog, nekem az eleje őta csak rosszabbodott.
DE a babóca mindent megér!
Boldog babavárást, kevés derékfájást!
Köszi a segítségeket. Tegnap a patikus néni nem ajánlotta a sportkrémet, mert az is vérbőséget okoz.
Én is gondoltam tornázni, meg a szoptatós párnát is kinéztem már, lehet befektetek egyre. (úgyis jó pár gyerkőcöt szeretnénk, ki lesz használva ha rajtunk múlik, az biztos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!