Ha kisfiamnak a törlökendötöl piros pöttyök jöttek ki a popsiján. Szoval alergiás lenne a popsitörlöre. Ha popsi krémmel bekenem elmulik? Vagy muszáj orvoshoz menni?
Figyelt kérdés
biztos hogy törlökendö,mert pár napja váltottam,és azota van.pelenka régi,honapok ota.2010. jún. 18. 21:18
1/5 anonim válasza:
akkor cseréld vissza a törlőkendőt arra amire nem volt allergiás. nekünk csak a Nivea Sensitive vált be emiatt
2/5 A kérdező kommentje:
visszacserélem,csak igy elmulik,vagy orvoshoz kell menni?
2010. jún. 18. 21:24
3/5 anonim válasza:
El fog múlni, valószínű csak irritáció. Válts vissza a régire, és minden rendbe jön. Ha esetleg mégsem (bár kétlem), akkor menj el dokihoz. De szerintem 1, de maximum 2 nap, és nyoma sem lesz a pöttyöknek :) Jó babázást :)
4/5 anonim válasza:
nem kell még dokihoz menni, szerintem sem
5/5 anonim válasza:
szia!
mi sem bírjuk mindegyiket,de a neogrnormon popsitörlő csodákra képes.amikor kipöttyösödtünk a másiktól,pár napig neogranormon krémmel is kentem,azonnal olyan popsitörlőre váltottam,és kb2 nap alatt rendbe jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!