Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyitott méhszájnál muszáj...

Nyitott méhszájnál muszáj feküdni? és ha muszáj néha gyalogolnom, orvoshoz v. akárhova, az baj?

Figyelt kérdés
ugyanis,üzletbe is le kell mennem,kaját néha kell csinálni,stb.egész nap nem tudok feküdni,mert nincs segitségem,és egyedül vagyok.
2009. okt. 26. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt kell csinálni amit az orvos mondott, ha ő fekvésre ítélt, akkor feküdni, ha csak pihenésre, akkor néha egy könnyű séta megengedett. Attól is függ hogy hány hetes vagy és mennyire vagy nyitva.

Bocs, de a méhszáj és a muszáj is pontos j-vel írandó.... rossz nézni a kérdésed:)

2009. okt. 26. 16:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Gondolom, az orvosod fekvést parancsolt. Ha nem szeretnél idő előtt megszülni, akkor jobb betartani. Orvoshoz vitesd el magad, vagy menj taxival, a boltba inkább a párod menjen - a cipekedés miatt is, főzni lehet ülve is, úgy nem annyira megterhelő.
2009. okt. 26. 16:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyitott méhszáJnál nem muszáJ feküdni, csak akkor, ha a dokid azt mondta. Ilyet azonban csak akkor mond, ha a tennivalóid tényleg veszélyeztetik a terhesség kihordását. Nekem is hamar kezdett nyílni, pihennem kellett, de feküdni nem. A kolléganőmnek mindkét terhességénél össze is varrták a méhszáját és még ezen felül is csak feküdnie lehetett. Szóval ez attól függ, mennyire veszélyes a helyzet.
2009. okt. 26. 16:06
 4/6 A kérdező kommentje:
állitolag a külsö méhszáj nyitott,29.-ik hétben vagyok.
2009. okt. 26. 16:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Első babámnál a 29. héten már 2110 volt a cgm.

Másodiknál a 8. héttől 1110...

Ezek miatt feküdnöm kellett (volna). Nem tettem...

Az elsőt túlhordtam.

Most a másodikkal a 36. hétbe léptem.

Van, akinél alkati dolog a korai nyílás. Ha nem görcsölsz, nem keményedsz, akkor nyugodtan sétálj, főzz. De amint fáradtnak érzed magad, vagy nem jól vagy, feküdj le!

2009. okt. 26. 16:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 3. babámmal már a 7. hónap végén 2 ujjnyira nyitott voltam.

Picit feszített, de más jele nem volt!

Doki se zavartatta magát, így én sem.

Nem kellett feküdnöm.

42. hétben indított szülés lett belőle, mert túlhordtem.

Nekem sem volt semmi segítségem, a kisebbik fiam 2 éves volt, még bőven emelgettem.

Karácsonyi nagybevásárlást intéztem, babakocsi vásárlást egyedül, sőt! A buszon még a helyet sem adták át, 20km-en keresztül

Azóval ne aggódj, ha a doki nem rendeli el külön, nem kell feküdni, csak ne erőltesd túl magad.

Üdv.

2009. okt. 27. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!