Nyitott méhszájnál muszáj feküdni? és ha muszáj néha gyalogolnom, orvoshoz v. akárhova, az baj?
Azt kell csinálni amit az orvos mondott, ha ő fekvésre ítélt, akkor feküdni, ha csak pihenésre, akkor néha egy könnyű séta megengedett. Attól is függ hogy hány hetes vagy és mennyire vagy nyitva.
Bocs, de a méhszáj és a muszáj is pontos j-vel írandó.... rossz nézni a kérdésed:)
Szia!
Első babámnál a 29. héten már 2110 volt a cgm.
Másodiknál a 8. héttől 1110...
Ezek miatt feküdnöm kellett (volna). Nem tettem...
Az elsőt túlhordtam.
Most a másodikkal a 36. hétbe léptem.
Van, akinél alkati dolog a korai nyílás. Ha nem görcsölsz, nem keményedsz, akkor nyugodtan sétálj, főzz. De amint fáradtnak érzed magad, vagy nem jól vagy, feküdj le!
Szia!
Én a 3. babámmal már a 7. hónap végén 2 ujjnyira nyitott voltam.
Picit feszített, de más jele nem volt!
Doki se zavartatta magát, így én sem.
Nem kellett feküdnöm.
42. hétben indított szülés lett belőle, mert túlhordtem.
Nekem sem volt semmi segítségem, a kisebbik fiam 2 éves volt, még bőven emelgettem.
Karácsonyi nagybevásárlást intéztem, babakocsi vásárlást egyedül, sőt! A buszon még a helyet sem adták át, 20km-en keresztül
Azóval ne aggódj, ha a doki nem rendeli el külön, nem kell feküdni, csak ne erőltesd túl magad.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!