Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újabb anyós kérdés?

Újabb anyós kérdés?

Figyelt kérdés
Kisfiam másfél éves, nemsokára megszületik a húga is. Anyós állandóan azzal van elfoglalva hogy ő már intézné a keresztelőt, de én konkrétan nem akarom. Nem vagyunk vallásosak, nem járunk templomba (anyós sem....) Nem értem minek kéne állszenteskednem a templomban amikor nem is hiszek benne. És ha mondom neki akkor meg csak mondja a magáét hogy márpedig meg kell őket keresztelni. Én nem fogom nekik megtiltani ha később akarnak járni hittanra vagy akármi hasonló, de egyszerűen feleslegesnek tartom az egészet most...
2012. aug. 23. 01:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem haragszom. Érdekel mindenki véleménye, normálisan is meg lehet kérdezni ahogy te tetted, és normálisan is lehet válaszolni a kérdésekre.

Én is megadom a lehetőséget ha akármelyik gyerek akarja majd, egy pillanatig nem fogok rajta gondolkozni hogy engedjem e, elvégre ez olyan dolog ami árthat nekik. Egyszerűen magam, magunk miatt nem tartom őszinte dolognak az egészet, mert nem olyan szellemben élünk. Nekem semmi bajom a vallásos emberekkel, csak me próbálják meg rámtukmálni a dolgot mert az az agyamra megy. Szerintem anélkül is tudom tisztességesen nevelni a gyerekeim.

Mondtam anyósnak hogy a család össze tud ülni enni meg bepiálni (ez nagyon megy nekik...) keresztelő nélkül is. Hű ha ölni tudna a szemével :D

2012. aug. 23. 17:43
 12/14 A kérdező kommentje:
Akarom mondani nem olyan dolog ami árthat nekik....
2012. aug. 23. 17:44
 13/14 anonim ***** válasza:
No annyi baj legyen, h kicsit rosszul esik valami anyósnak is... :) Minek piszkálkodik állandóan? A másik, hogy minél jobban erőlteti valaki azt, amit én nem akarok, akkor már csak azért se, még ha menet közben meg is gondolom magam, akkor se... :) Na nem mintha ez olyan nagyon okos hozzáállás lenne... De nincs joga ilyen szinten beleszólni senkinek az életetekbe, még akkor se, ha közeli családtag. Esetleg megkérdezheti, hogy miért nem akarjátok és kész. Kitartás, és az erő legyen veled!
2012. aug. 23. 18:10
 14/14 A kérdező kommentje:

:)

Igen én is ilyen vagyok, és tisztában vagyok vele hogy gyerekes ez a csak azért sem, de akkoris... Nem neki szültem hanem magamnak..

Köszi, majd meglátjuk mi lesz, de szerintem nem kerüljük el a balhét..

2012. aug. 23. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!