Újabb anyós kérdés?
Nem haragszom. Érdekel mindenki véleménye, normálisan is meg lehet kérdezni ahogy te tetted, és normálisan is lehet válaszolni a kérdésekre.
Én is megadom a lehetőséget ha akármelyik gyerek akarja majd, egy pillanatig nem fogok rajta gondolkozni hogy engedjem e, elvégre ez olyan dolog ami árthat nekik. Egyszerűen magam, magunk miatt nem tartom őszinte dolognak az egészet, mert nem olyan szellemben élünk. Nekem semmi bajom a vallásos emberekkel, csak me próbálják meg rámtukmálni a dolgot mert az az agyamra megy. Szerintem anélkül is tudom tisztességesen nevelni a gyerekeim.
Mondtam anyósnak hogy a család össze tud ülni enni meg bepiálni (ez nagyon megy nekik...) keresztelő nélkül is. Hű ha ölni tudna a szemével :D
:)
Igen én is ilyen vagyok, és tisztában vagyok vele hogy gyerekes ez a csak azért sem, de akkoris... Nem neki szültem hanem magamnak..
Köszi, majd meglátjuk mi lesz, de szerintem nem kerüljük el a balhét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!