Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Újabb anyós történetek?

Újabb anyós történetek?

Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyóstörténeteimmel már tele van a gyakorikérdések :)
2011. szept. 9. 19:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is anyós voltam is, vagyok is ! A volt menyem szerint egy szemét az új szerint meg jobbat ne is találhatott volna .Az újjal 3 éve nyúzzuk egymást ,de számottevő vita nem volt köztünk még . szerintem nem is lesz . Igaz rosszat főzött és másnap megmutattam ,hogyan kell elkészíteni ,és megmutattam neki ,hogyan tudom az új szűrőjüket elégetni :))) Egyébként arra gondolsz írjunk történeteket ?
2011. szept. 9. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
2. válaszoló! És Ő kérte, hogy tanítsd meg jól elkészíteni azt az ételt? Mert ha magadtól mondtad neki, az megint csak lehetne egy problémaforrás.
2011. szept. 9. 22:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Csak olyan furcsa nekem, hogy itt ennyien utálják az anyóst. Nekem hála Istennek ez elképzelhetetlen. Nem vagyunk barátnők, de mindenben számíthatok rá, a kicsire is bármikor vigyáz, nagyon rendes. Szerintetek is néha a menyek reagálják túl a dolgot? (oké, tudom, hogy minden kapcsolat 2 emberes, de amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten)
2011. szept. 10. 09:51
 5/5 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok ! Mindig Ő kér meg !Szerencsére jól kijövünk egymással ,ha van valami meg szól . Egy vita volt az unoka miatt.(Nem az ő gyereke ), de szerinte én kivételezek vele rendesen ! Mondtam igaza van ,de nem tehetek róla , kicsi korában mindig velem volt !

De a volt menyem is kért tanácsot ! Két perc múlva én hallottam azt ,hogy belepofázok a dolgaiba . Mikor utána megkért ,hogy segítsek ,mondtam nem szólok bele ,csinálja úgy ahogy akarja .:)Akkor meg az volt a baj ,hogy nem segítek.

De amikor hozzánk költözött már mondta az anyósokkal a menyek nem jönnek ki .Hát ha valaki így kezdi , az tudatosan is anyós ellenes.

2011. szept. 11. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!