Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyós történetek?

Anyós történetek?

Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Egyszer felajánlottam amikor barátomnál aludtam, hogy megfőzöm az ebédet. Már jó előre le volt rendezve, megmontuk párommal, mit szeretnénk. Azt mondta, minden van hozzá. Brassóit akartunk, erre kiderült, hogy nincs egy darab hagyma se. Szomszédtól szereztünk, megcsináltunk mindent. Mindenkinek nagyon ízlett, a leves és a brassói is. Erre úgy megsértődött, hogy azóta se főzhetünk náluk. Azelőtt mindig azt mondta, ha valakinek nem tetszik valami, főzzön ő. Most azt, hogy az én konyhámba be nem teszitek a lábatok. Már csak mosogatnom szabad. Azt hozzá kell tennem, hogy neki nem sok érzéke van a főzéshez.:)
2011. szept. 15. 21:58
 2/5 anonim ***** válasza:
67%

1-esküvőnk volt,vacsira vártunk ő meg elment a tesóba ásványvízért,ezmiatt később fogtunk hozzá a vacsihoz

2-megismerkedésünk napján,húslevest csinált(én írtózom a tyúkfejtől,körömtől..etc) meri ki nekem a levest,persze a javát is, egyek egy kis tyúkfejet...:-)

3-gonodoskodó nagyon,vasalja a férjem ruháit,meg el is pakolná,persze kopogás nélkül jön be a szobánkba...mi meg gyorsan magunkra rántottuk a takarót, de őt ez nem zavarta, elrakta a ruhákat és kiment

2011. szept. 15. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
68%

Nekem ugyan még nincs, de sikeresen végignéztem nagyanyám áldásos tevékenységét anyukám ellen, és hallottam is sztorikat... a lényeg kb. az, hogy kivételezett mindig is apukám bátyjával, apukámat meg dróton rángatta és egy csomó pénzt elcsaklizott tőle, ami valszeg nagybátyámékhoz ment... ami nálam kivágta a biztosítékot, az volt, mikor kiderült, hogy anyuék esküvőjére képes volt beállítani úgy, hogy semmit nem vitt ajándékba (és nem egy földönfutóról beszélünk), viszont rendesen végigette a lakodalmi menüt...

meg meg volt sértődve ránk, amiért nem mentünk át hozzá gyakrabban (talpat nyalni)... ő egyszer nem jött volna el hozzánk, ráadásul én asztmásként nem egyszer befulladtam a penészes házában, és ezt nem volt képes ép ésszel felfogni, és úgy tett, mintha anya ellenem uszítaná, én meg egy elkényeztetett városi liba lennék, aki ráadásul neveletlen is. 14. szülinapomra olyan köszöntőlapot írt, amiben kvázi sértegetett (burkoltan, de igen).

Ja, meg egyszer családilag úgy döntöttünk, lemegyünk apával (mert neki meg szent a család, és rengeteg vita volt abból, hogy szte nem támogatjuk), és amikor ezt megmondta a mamának telefonon, akkor az volt a reakció erre, hogy "Te jó Isten!", nem az ujjongós verzióból... meg 5ünknek kisütött hét tök kicsi csirkecombot, amit még mi vittünk neki múltkor (mikor nagybátyámék, ha mentek, tejjel-mézzel folyó kánaán volt, sütött sütit meg minden), penészes paprikával akart főzni (még szerencse, hogy anya észrevette, mert ott lettem volna rosszul evés közben) meg olyan savanyúuborkával kínált minket, aminek a dobozába belelógott a piszkos ujja, meg vmikor olyan kajával, amit vagy két hete vitt neki az ételszállító, látszott is rajta... (ha tudtuk volna, hogy nagybátyámékkal nem ez van, azt mondtam volna rá, hogy szenilis stb., de így...) voltak ilyen dolgok...

2011. szept. 15. 22:09
 4/5 anonim ***** válasza:
68%

utolsó vagyok... ha NEM tudtuk volna, hogy nagybátyámékkal... azt akartam írni...

ja, és egyszer szólt be neki anyukám, az is miattam volt. Egyszer betegség miatt nem tudtam elmenni a családi karácsonyra (nem nagymamám szervezte), és húsvétkor kaptam tőle pénzt, hívatm fel megköszönni, erre elkezdett nekem bezsélni, hogy tudom-e hogy miért nem kaptam karácsonyi pénzt... hát azéééért, mert aki nem kíváncsi a nagyanyjára, az nem kap... ja, elvárta volna, hogy csak mert vérség van köztünk, tiszteljem azok után, amiket tett... nem akartam ebből családi balhét, de vhogy kicsúszott a számon anya előtt, az ment apához dühösen, hogy az, aki Te jó istenezik, amikor mi megyünk, ne nyavalyogjon, hogy ritkán lát... és akkor amikor legutóbb voltunk náluk, ilyen leereszkedő, mézes-mázos, negédes, de gúnyos hangnemben előadta, hogy de kár, hogy nem megyek hozzá gyakrabban... na, akkor mondta anya, hogy na itt elég legyen-és olyan kulturáltan, hogy csodálkoztam, hogy volt képes higgadt maradni...

ja, ez meg a röhejes kategória... apukám tudta, hogy anya nem nézi jó szemmel, hogy nagyanyám minden szart megvetet vele, így eltitkolta egy részét... nagyanyám mfelhívta megköszönni az ajándékokat, és hallatszott a telefonban, ahogy apukám felé fordult, hogy "és az ionos karkötőt is megköszönjem?"...

2011. szept. 15. 22:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ide csak negatív anyós történeteket szabad írni? :))
2011. szept. 16. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!