Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A baba inkább aludjon egy...

A baba inkább aludjon egy szobába a szüleivel, vagy legyen külön?

Figyelt kérdés
Mi vele akarunk lenni, de sokmindenki azt mondja ezzel már kiskorában elkezdjük az elkényeztetést.
2012. aug. 22. 20:24
1 2 3
 11/22 TKI Ibolya ***** válasza:

Nálunk mind a három gyerek a gyerek szobában alszik az első pillanattól kezdve! Éjjel megszoptattam amíg igényelték és visszaraktam a kiságyukba én meg újból bebújtam apu mellé.

Mi így éreztük jónak de ez családja válogatja!

2012. aug. 22. 21:21
 12/22 anonim ***** válasza:
64%

Nálunk is külön szobában alszik a kicsi is az első perctől kezdve. Sajnos sokszor sír utánam éjszaka, olyankor át kell mennem és már meg is nyugodott. Van nála egy kanapé, rászoktam, hogy ott alszom tovább, nem vándorolok ide oda.

Valamiért a gyerekeim ilyenek, a nagyok is ugyanezt csinálták,de már rég leszoktak róla, mindegyiknek külön szobája van, szépen alszanak egyedül.

Na, ami már nem normális, hogy anyósom a férjemmel aludt egy szobában 30 évig, míg meg nem nősült.(előző feleséghez ment) Ez már beteges, nem is értem, miért nem lázadt fel a férjem!!!

Ahányszor ránézek anyósomra, ez eszembe jut és kinyílik a bicska a zsebemben, hogy így "tönkretette" a saját fia lelkét, gyerekkorát, magánszféráját az önző ragaszkodásával.

Idáig nem szabad fajulnia a dolgoknak! Fúúúúúú! Ha tudtam volna:((((

2012. aug. 22. 22:00
 13/22 anonim ***** válasza:

Semmiképp nem elkényeztetés, ha egy baba a szüleivel alszik egy szobában. Bizonyos szempontból még kényelmesebb is, az éjjeli szoptatás miatt.

Nekem a fiam az első perctől külön aludt elvileg, de gyakorlatilag minden éjjel a mi ágyunkban kötött ki. A kislányom már velünk alszik, de néha átvisszük a bölcsőjét a tesójához, azt vettem észre, hogy akkor jobban alszik. Én jobban szeretem, ha velünk van, de az ő érdeke az első - plusz 4 hónapos, lassan kinövi a bölcsőt, a kiságy meg nem fér be a szobánkba - így lassan végérvényesen összeköltöznek. De úgy érzem, az éjjel második felét továbbra is velünk fogja tölteni. :)

2012. aug. 22. 22:04
 14/22 anonim ***** válasza:
Egy szobában a nagy ágy mellé tolt kiságyban ,le van véve az oldala ,így szoptatásra átemelem ,alszik és vissza teszem.Most 1 éves. Ha már nem szopik visszakerül az ágy oldala leesés gátlósan és arrébb tesszük , majd ha már ovis és alszik önállóan napközben akkor külön szobába költözik.
2012. aug. 22. 22:45
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Az a normális ha a saját szobájában alszik.
2012. aug. 23. 01:34
 16/22 A kérdező kommentje:
Kííváncsi voltam a válaszokra. Persze az elhatározásban nem változtat, s amíg nem ovis, marad velünk.
2012. aug. 23. 06:27
 17/22 anonim ***** válasza:
A Kisfiunk 5 hónapos, a mi szobánkban alszik, a kiságyában. A szoptatás miatt is kényelmes volt így. A szobája nemrég lett kész, ott játszunk, minden holmija ott van, de az ágya maradt nálunk, és amíg szopik, maradni is fog. De inkább talán addig marad, míg tud majd járni. Majd meglátjuk, hogy alakul.
2012. aug. 23. 08:16
 18/22 anonim ***** válasza:
nekünk nem is lesz lehetőségünk külön szobába tenni. már tervezzük az ház bővítését, de kb. 3-4 éves lesz, mire kész lesz és még meg sem születet... nem vagyunk gazdagok, magunk csináljuk, kölcsön nélkül. adig ki kell bírnia neki is, nekünk is!
2012. aug. 23. 09:51
 19/22 A kérdező kommentje:
Örülök hogy hallok olyanról is aki együtt alszik a picurral :)
2012. aug. 23. 17:31
 20/22 anonim ***** válasza:
A mi ágyunk mellett van a kiságya! Abban alszik! Még csak 6 hetes, nem tudom mikor kerül át a szobájába!
2012. aug. 23. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!