Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A baba inkább aludjon egy...

A baba inkább aludjon egy szobába a szüleivel, vagy legyen külön?

Figyelt kérdés
Mi vele akarunk lenni, de sokmindenki azt mondja ezzel már kiskorában elkezdjük az elkényeztetést.
2012. aug. 22. 20:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
77%
nem elkényeztetés,de amióta a lányom külön szobában alszik,sokkal jobbat alszik.El sem akartam hinni:))
2012. aug. 22. 20:27
 2/22 anonim ***** válasza:
75%

Majd érzed, nektek hogy jó.

Mi fél évig egy szobában voltunk, majd kiköltöztünk, neki megmaradt az a szoba, amiben voltunk.

Nekünk így volt tökéletes. Most 2 éves és jól elvan a szobájában, szereti. Mi is a miénket. :)

De te tudod majd mit akarsz, és az élet majd úgyis alakít rajta.

Még egy gyereket nem láttam panaszkodni, hogy képzeld én külön szobában voltam, vagy képzeld anyámékkal kellett aludnom. :)

Bármi lehet jó, ha az mindenkinek megfelel, gyereknek-szülőnek egyaránt.

2012. aug. 22. 20:27
 3/22 anonim ***** válasza:
68%

Ha úgy gondoljátok az első hetekben lehet a ti szobábtokban,de utána érdemes külön tenni.

Nekünk első perctől külön szobában van a babánk,nekem van egy ágy a szobájában esti szoptatásokhoz :) Eddig 1x aludt velünk egy szobában RÉMES volt neki is nekünk is.Nekünk a külön vált be :)

Gondolj bele ha veletek egy szobában van milyen lesz a házaséletetek?Addig ok míg kicsi,de utána?

2012. aug. 22. 20:29
 4/22 anonim ***** válasza:
27%
Ha megszokja,hogy veletek alszik,akkor kesöbb nem akar majd külön aludni.
2012. aug. 22. 20:31
 5/22 anonim ***** válasza:
58%

Hmmm... Én a különalvásra szavazok! Van ismerősöm, aki magukhoz szoktatta és 5évesen sikerült végre a saját szobájába 1 kutyával nagynehezen odaszoktatni! :((( Az én lányom is külön alszik, épp építkezünk, 2hétig velünk aludt (külön kiságyába persze), de minden zajra felkeltem, ha megmozdul és ugyan így ő is! Én is láttam rajta, h nem úgy alszik, ahogy eddig, mert sokat mocorgott... És hát szerintem a házaséletre is ki tud hatni! Úgyhogy én a különalvásra szavazok! Hidd el nem fog vele éjjel semmi rossz történni, ha pár méterre arrébb van tőled! :)

Jah és az én lányom 6hós most! Boldog kiegyensúlyozott kisbaba és 2hós korától végigalussza az éjszakát! :))

2012. aug. 22. 20:32
 6/22 A kérdező kommentje:
Addig gondoltam amíg baba, ha már gyerekkorba lép akkor nem.
2012. aug. 22. 20:32
 7/22 anonim ***** válasza:
Nekünk első perctöl külön van. VAn légzésfigyelő de panelben lakunk és az ajtó nyiva résnyire és 5 lépés a távolság. Nekünk nem is fért volna és nem is szerettem volna egyszobához szokatni. Nem is aludt még velünk egyszer sem és nem is alszik jol csak a kiságyában. Beteszem és már veszi fel az alvóspózát.
2012. aug. 22. 20:38
 8/22 anonim ***** válasza:
92%

hát ha éjjel fel kell kelned szoptatni és a baba a másik szobában van tuti rájössz h legalább addig jó helye lesz melletted :-)

nem kell egy ágyban aludni vele de ha éjjel nyiszeg mert éhes akkor csak átemeled a tiedbe szopi és ha alszik vissza teszed és már aludhatsz is

pl én amíg nem alszik stabilan éjjel addig mellettem van az ágyában néha elég egy simi csicsi és alszik tovább

ha másik szobában lenne fel kell kelnem és mire pl oda érek lehet h felébreszti magát annyira h nem tudod vissza altatni sokáig -- ez neked sem és neki sem jó

elkényeztetni majd 2 éves kortól fogod :-)))

addig csak a szükségleteit elégíted ki -- ez pedig fontos -- bizalom

2012. aug. 22. 20:49
 9/22 anonim ***** válasza:
7 es vagyok. Amikor pici volt valóban többet kelett felkelni hozzá. De most 5 hónapos és max kétszer megyek átt hozzá. van fotel abban szoptatok. A férjem akkor nemtudna pihenni. Őt nem akarom zavarni így sokszor észre sem veszi, hogy én szoptattam. De ezt majd te meglátod kedves kérdező, hogy jobb nektek.
2012. aug. 22. 20:58
 10/22 anonim ***** válasza:

A két nagy velünk aludt első pillanattól a két kicsi viszont külön. A két kicsi sokkal nyugodtabban alszik mint a két nagy.

Most szoktatjuk külön a nagyokat és egész jól haladunk.

Én addig a kicsikkel aludtam amíg szoptatás miatt többször fel keltem, de most hogy én sem zavarom őket egész este alszanak vannak persze éjszakák mikor fogzás miatt vagy más miatt fel kelnek de még így is nyugisabbak az éjszakák most hogy a két nagy is külön alszik mi is még közelebb kerültünk egymáshoz a párommal.

Szóval külön alvás.

Bocs ha hosszú lettem.

2012. aug. 22. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!