Földön mászó babánál (6 hós) milyen gyakran takarítsak szerintetek? Ha kutya is lesz a lakásban hogy oldjam meg hogy tisztaság legyen?
Hűűű...itt mindenki nagyon rendes! Lehet én is többször fogok takarítani most már, bár szerintem túlzásba sem szabad esni. A macskaszőrös sztori szerintem vagy nem igaz vagy félreértett valamit a kedves válaszoló... De ha igaz akkor kérdezném tőle hogy a páromat is rakjam ki az udvarra ugyanis őt is elég sok szőrrel áldotta meg a sors :-)))
(Amúgy a májba max a véráramon keresztül juthat bármi, de a véráramba nem nagyon tud szőr jutni. Ha ez mégis megtörténne előbb lenne belőle nagyobb probléma minthogy a májra csavarodhatna. Szerintem itt valami férges eset lehetett, már ha igaz a történet, ugyanis az előszeretettel telepszik meg a májban és egyéb szervekben, bár emiatt sem szoktak meghalni)
3-as vagyok.
A gyerekeim alszanak este 8 -tól reggel 10-ig 10:30-ig.
Valamint a kisebbik alszik ebéd után 2 órát.
szóval van időm.
Tegnapelőtt az unokatesómnál voltunk, egyszer csak hallom, hogy a fiam megkérdezi tőlük. Ti nem szoktatok takarítani? (25 és 20 évesek, ketten laknak)
Majd tegnap regel mondja, hogy anya én nem tudnék olyan koszban élni.
szóval a gyerekek ezt látják, és ők is a rendet tisztaságot szeretik.
Még annyit, hogy egyik gyerekem sem ébred fel semmira, de szó szerint semmire. Nagyon jó alvók.
11 hónapos kislány anyukája vagyok.
2 naponta takarítok, felporszívózás, felmosás. Hetente 1-szer pedig nagytakarítás.
A felmosó vízbe nem teszek semmit, mivel a lányom szemorvosa letiltott róla. Problémák voltak és még vannak is a lányom szemével és mivel még sokat mászik ezért a kezével sajnos sok bacit és tisztítószert is be tud juttatni a szemébe. Persze a fürdőszobát mindig domestossal takarítom, mert oda nem mászik be. Az orvos meg arra is felhívta a figyelmemet, hogy se kutyát, se macskát nem tarthatunk és nem is érintkezhet a lányommal, mert rengeteg betegséget terjeszt. Mondjuk neki inkább a szeme miatt hangsúlyozta ezt ki.
Ott ahol háziállat van, szerintem hiába takarít minden nap az ember, teljes tisztaságot nem lehet teremteni. Mert a kutya és macskaszőr úgy is ott lesz mindenhol. És sajnos pont ez a gond.
Nos akkor ezzel az erővel akár kopaszra is borotválhatnánk a fejünket, mert ha a macskaszőr rá tud tekeredni a májra, akkor a hoszzú hajszál még jobban rá tud.
Egyébként nem vagyok mellette, hogy a gyerek mellé kell háziállat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!