Egy érdekes dolgot hallottam. Bal kéz, egyenlő rejtett iker?
Úgy néz ki, hogy kisfiam bal kezez, nagyon ügyes bal kézzel, szépen rajzol, eszik stb...Egy ismerős idős rokon nénink mondta erre, hogy azt tartják a bal kezes emberekről; gyerekekről, hogy volt egy ikertestvérük, aki nem született meg...
Ti mit gondoltok erről? Ez csak egy mendemonda népszokás, vagy van "valóság" alapja?
Én is olvastam, hogy aki bal kezes, annak volt egy jobb kezes ikertestvére aki nem született meg.
Szerintem nem igaz
Nekem is van iker testvérem két fiú mindketten jobb kezesek...Vagyis majdnem. A "B" baba (tehát anno a második), jobb kézzel ír, de bal kézzel eszik. Mármint a kanál a bal kézben van és a késsel is bal kézzel vág. Igaz, őt anno az oviban átszoktatták a bal kézről a jobbra. Ő szerintem inkább bal kezes lenne...Most 16 évesek az iker öcsémék.
Mivel sok sok iker van a családunkban, van ahol úgymond mindkét iker jobb kezes, míg a bátyjuk bal. A másik résznél, ahol ikrek lennének két lány, ott sajna csak az egyik született meg élve...:( DE ott nem tudom, hogy milyen kezű a nagylány...
Nem tudjátok belinkelni azt a Discovery felvételt? Nincs fent esetleg a neten?
A testvéreim és a családunk többi részén is ahol vannak ikrek, ők mindenütt kétpetéjűek..:)
Én speciel nagyon féltem attól, hogy ne ikreim legyenek, mert nem tudom, hogy hogy birkóztam volna meg a feladattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!