Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves gyereknek milyen...

1 éves gyereknek milyen ÉRTELMES játékot lehet venni? Ami nemcsak zenebonál, hanem valóban hasznos és érdekes számára?

Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 20:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

[link]

Mi imádjuk.

2012. jún. 7. 21:00
 2/13 anonim ***** válasza:
fisher price tanulós kutyus. picit drága, de nagyon jó, az én picikém nagyon szereti. angolul-magyarul beszél, énekel, megnevezi a testrészeit ha megnyomja stb mi 7000 ftért vettük :)
2012. jún. 7. 21:10
 3/13 anonim ***** válasza:

[link]

bár én használtan vettem és nem pont ilyet, de a lényege ugyanez, nagyon szereti.

Még formabedobó, kicsit később képeskönyvek (ez változó, valamelyik gyerek már 10 hónaposan nézegeti, én fiam csak 14 hónaposan kezdte, addig ette).

1 évesen volt már nagy építőkockája is, néhányat egymásra tudott már rakni, azt is szerette, főleg, ha mi építettünk, ő rombolhatott.

2012. jún. 7. 21:15
 4/13 A kérdező kommentje:
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy nagyjából mindene van...
2012. jún. 7. 21:15
 5/13 anonim ***** válasza:
méregdrága tanító vackokat felesleges,vegyél neki dublot,vagy építőkockát kisautót stb.
2012. jún. 7. 21:41
 6/13 anonim ***** válasza:
off,de érdekel a kérdés.
2012. jún. 7. 22:12
 7/13 anonim ***** válasza:
Mi kuszó kukacot vettünk ybike pewit, mert a motorok nem érdekelték meg még egy rakat mindent.
2012. jún. 8. 01:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Szülinapra Fp formabedobó zenélő csigát kapott. Most 1,5 éves azóta már nagyon szépen rakja a formákat, és ami a lényeg: ez az egyetlen játék, amivel eljátszik.
2012. jún. 8. 09:38
 9/13 anonim ***** válasza:

Én öcsémnek formaevő sütibödönt vettem első szülinapjára...:D

Imádta.....Meg én is...:D

2012. aug. 18. 11:27
 10/13 anonim ***** válasza:

formaevő sütibödön xDDDD Azt megmagyaráztam :D

fisher price sütifaló

Ez akart lenni :D

2012. aug. 18. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!