1 éves gyereknek milyen ÉRTELMES játékot lehet venni? Ami nemcsak zenebonál, hanem valóban hasznos és érdekes számára?
Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 20:55
12/13 anonim válasza:
Egyébként kutatások kimutatták, hogy minél több könyve van valakinek, annál nagyobb az intelligencia szintje... A mai világban a szülők azt gondolják, hogy a csupa-csupa műanyag FP. a legtutibb. Hát nem. Ez csak a marketing. Egy könyv, egy kifestő, gyurma, homokozás, hinta, kismotor, hintaló szerintem sokkal jobban fejleszti a gyermek kreativitását és ügyességét, mint az a sok vacak. Nekem anno nagypapám kukoricából csinált babát, mogyoróvesszőből íjat, én voltam a legboldogabb.
13/13 anonim válasza:
a kicsik szeretik a könyveket, mert együtt lapozgathatják anyuval+apuval
ezekhez volt szerencsém eddig és nagyon szereti:
1. ez egy nagyon ötletes, különböző textúrákkal játszó könyvecske...imádják tapizni
2. az első nagy kedvence a fiamnak:
3 a mostani nagy kedvenc pedig egy picike könyvecske, amiből ki lehet tologatni nagyon könnyen! (ez fontos!) füleket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!