Csak az én lányom ilyen "érdekes"?
Nos az esti fürdetés már hónapok óta úgy zajlik,hogy a kis kádjába öntünk nem sok meleg vizet,mert amint belerakjuk,megindul a folyamat...mindig belekakil,így cserélhetjük a vizet.Hiába kakilt ő előtte 2 perccel,akkor is megtörténik ez a kis "baleset".Ha velem fürdik,akkor ilyet nem csinál,csak a kádjában.
Másnál is van így?
Amúgy nem zavar,de érdekes.
Nem akar még bilizni és valószínűleg a melegvíz hozza elő ezt a hatást.
És igen,még kis kádba fürdetem,mert így kényelmes.A nagy kád mély nekem és fáj a hátam,ha hajolgatnom kell sokat.Most főleg,hogy terhes vagyok.
Amúgy ez a kis kádas fürdetés olyan meglepő és szokatlan?
Szerencsére a nagy kádba még nem kakilt bele,így nem tudom,hogy milyen a lefolyóból takarítani,de tény,hogy egyszerűbb a kis kádat kiönteni,ha "baj" van! :)
Hát boldog percek ezek az biztos! :D
De ha a meleg víz indítja be ezt a dolgot, akkor a nagy kádban, veled miért nem csinálja?
Szerintem ha átszoktatnád a nagy kádra, lehet hogy abbahagyná, de ez csak tipp.
Semmi gond,semmi bántót nem fedeztem fel a válaszodban,de meglepő volt,hogy meglepő a dolog! :D
A nagy kádban csak azért nem fürdik,mert életveszély a lány! :)Na meg én nem hajolgatok és nélkülem nincs el,na meg félek,hogy elesik benne és nagyon megüti magát.
Nem akar ülni benne,mert csak ugrálna.Ezért szokott csak velem fürdeni.Így nyugodt szívvel fürdetem a konyhában a kis kádban,addig meg én teszek-veszek a konyhában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!