Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos volt a babátok,...

Hány hónapos volt a babátok, amikor házi kosztra került és azt ette amit ti?

Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 09:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
1 éves. Nem volt hajlandó mást enni.
2012. aug. 10. 09:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Most lesz egy éves de nem hajlandó megenni amit magunknak főzök.Azért próbálkozom.
2012. aug. 10. 09:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
1 éves.
2012. aug. 10. 09:46
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Félévesen kezdtük a hozzátáplálást, sosem volt tápszeres (én nem akartam), aztán 1 évesen már teljesen azt ette, mint mi, kicsit enyhébb fűszerezéssel, kicsit pépesítve.
2012. aug. 10. 09:46
 5/7 anonim ***** válasza:
10 hónapos, ami nem tejes vagy tojásos, azt már eszi, pl főzelékek, rakott dolgok, levesek. Persze kevesebb fűszerezéssel.
2012. aug. 10. 09:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

8 hótól már a mi ételünkkel együtt kezdtem az övét is főzni, aztán kivettem az övét, és fűszereztem a miénket.

10 hótól már sok ételünket úgy készítettem, hogy ő is ehesse.

1 évtől mindent eszik,amit mi.

2012. aug. 10. 09:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
10 hónapos volt. de sokat változtattam a mi ételeinken, pici sóval főztem, kevés fűszert használtam, sok főzelék, levest főztem, tehát amiket egyébként is ehetett azt ettük mi is :) na meg ami olyan volt, abból kivettem neki és utánafűszereztem magunknak, pl. borsófőzeléket akkor öntöttem fel tejjel és cukroztam miután neki kiszedtem :)
2012. aug. 10. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!