Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan csináljak házi krémtúró...

Hogyan csináljak házi krémtúrót a babának?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, milyen arányban csináljátok. Konkrét receptre vagyok kíváncsi. És az is érdekel milyen márkájú túrót használtok hozzá? Mekkora mennyiség lesz belőle, meddig tárolhatom a hűtőben, mert pocsékolni se szeretnék.
2012. júl. 6. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:

én bakonyi túrót vettem, annak elég rövid a szavatossága mindenből, ezért gondolom, hogy talán kevés a hozzáadott dolog benne, de egyébként teljesen mindegy.

fogod a túrót, teszel bele gyümölcsöt, mondjuk a 250g-osba 2 barackot meg 4 szem meggyet, és leturmixolod. enyém 7 hónaposan ezt 3 adagba ette meg, másnap még odaadtam, 10óraira és uzsira, 3. nap már nem volt jó. aventos pohárba tettem amúgy.

mikor már nagyobb volt akkor pici cukrot is tettem bele neki. de csinálhatod minden féle gyümivel, mazsolával, háztartási keksszel....

2012. júl. 6. 20:13
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi
2012. júl. 6. 20:39
 3/3 anonim ***** válasza:
én is bakonyit használok. Egyszerre fél csomagot eszik meg hozzáadva egy banánt vagy 2 barackot.
2012. júl. 8. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!