Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónapos babám be van rekedve...

ANDREA21 kérdése:

7 hónapos babám be van rekedve. Házi gyógymód rá?

Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Napi fél ampulla Calcimusc teában feloldva.
2012. jún. 3. 18:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Bocsánat: napi 2xfél ampulla.
2012. jún. 3. 18:23
 3/5 anonim ***** válasza:
eukaliptusz-illóolajat TÖMÉNYEN párologtatni kamillateában ahol a pici alszik, ajtó-ablak becsuk, ki-be járkálni nem érdemes mert kimegy az illóolaj :) mi úgy csináltuk, hogy forraltunk vizet, bele gyorsan a teafű, majd gyorsan be a szobába, ott csepegtetni bele az olajból jócskán..ez kb fél percbe telik. fontos hogy gyorsan történjen mindez, mert mikor forr a víz, gyorsabban párolog. és még valami: az is fontos, hogy a szobában csepegtesd bele, mert ha úgy viszed be, hogy már benne van, nem fogsz látni semmit a párolgó olajtól :) nekünk nagyon hatásos volt, 300 ft egy ilyen üvegcse. az előttem szólóval is egyetértek, a calcimusc nagyon hatásos , bár nem tudom, hogy egy hét hónapos babának a gyomra hogy bírná..
2012. jún. 3. 18:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nyugodtan lehet 7 hónapos babának is adni a Clacimuscot, én 3 hónaposan adtam először a kisfiamnak.
2012. jún. 4. 08:05
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi, ma már valamivel jobb a hangja, lehet h csak a sok visongástól volt rekedt
2012. jún. 4. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!