Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan lehet rászoktatni a...

Hogyan lehet rászoktatni a macskákat a házi kosztra?

Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 08:23
 1/4 anonim ***** válasza:

hátpl ha konzervvel etetted eddig akkor egy kis köretet, főzeléket, krumplit adsz hozzá,akkor talán megszokja az ízét és megkedvelheti. kezdd pici adagokkal és lehetőleg abból is finomakat válassz, amit szerethet:D valamint pl főzz neki halat és tedd főzelékbe aztán 1-2 hét után FOKOZATOSAN szoktasd át arra amit ti esztek,h ne legyen vele gondod később.

ha valamit másképp gondolsz tedd úgy, ez csak az én véleményem:) sok sikert

2010. márc. 27. 09:09
 2/4 anonim ***** válasza:
52%

A macskát nem lehet csak házikoszton tartani. Regadozó, egyebet csak minimális mennyiségben eszik. Gondolj bele, egeret, madrakat, rovarokat, gyíkokat, halat fog magának és néha rágcsál pár szál füvet. Mikor láttál macskát kenyeret vagy tésztát, krumplit enni a szabadban?

A házikosztnak csak a húsos részeit lehet adni neki, mást max. változatosságnak egy-egy falatot.

2010. márc. 27. 09:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Off: De az én cicáim ugy falják a pogácsát meg a nápolyit, meg a kekszet meg az ilyenekt... :))) Jó, nem azzal etetem őket (amúgy macskakonzervvel), csak mindig kapnak 1-1 falatot, amíg mi majszolunk... :)
2010. márc. 27. 10:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én cicáim eddig csak azon éltek, most keztem el száraz rágcsálnivalót adni nekik. Ha éhesek szinte mindent megesznek, van amelyik a zöldséget is. Szerintem úgy szoktathatod át öket, ha hirtelen váltasz és nem adsz többet konzervet, elöbb-utóbb megszokja. Ha keverve adod, ki fogja válogatni. De arra figyelj, hogy sok vitaminhoz jussanak, legyen változatos az étrendjük.
2010. márc. 27. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!