Angliai kismamak, Mikor valtottatok harmas tapszerre? Valaki valtott hathos kora elott? Kerlek osszatok meg velem a tapasztalataitokat.
Miért csak az angliai kismamák válaszára vagy kíváncsi?
Itt Magyarországon is vannak 3-as tápszerek, és kisbabák is :-)
Mennyi idős a babád? Én 8 hónapos korától adtam neki 3-as tápszert, milupát.
Szerintem nem gond, hogy már azt adsz neki, feltéve ha nem sokára betölti a féléves kort.
Jó egészséget nektek!
Szia! En Angliai kismama vagyok. En kivartam a hat honapot, pontosabban csak par nappal elotte valtottam harmasra, mert epp akkor fogyott el a kettes es ket nap miatt mar nem akartam azt venni.
Szerintem sokkal korabban ne valts, max csak akkor, ha mar szepen hozzataplalsz es van etkezes kivaltva, mert a 3as tapszereknek mas a vitaminosszetetele. Az mar nem anyatej helyettesito, hanem koveto tapszer a zoldsegek, gyumolcsok, husok melle.
Hogy allsz a hozzataplalassal?
A kulonbozo poridge-kat probaltad mar?
Kicsit mas ize van, mint a magyar tejpepeknek, de a fiam szerette, tapszerrel kell megkeverni es igy eleg tartalmas. Ha izetlennek erzed (alig van cukrozva) es a babad igy nem fogadja el, akkor banannal nagyon finomma lehet tenni. Ha meg nem hasznalod, akkor probald ki, sokkal tartalmasabb etkezes, ez biztosan eleg lenne neki es nagyon sok tapszert felvesz, tehat a kotelezo tejmennyiseg is lemegy vele. Mondjuk napjaban ezt is 1, max 2 alkalommal szabad adni.
Milyen tapszert hasznaltok?
Aptamilt?
Mast meg nem probaltal?
Szia!
Az angol 3-as tapszer nem ugyanaz mint otthon. Az Aptamilnal van 1-es ami ujszulott kortol van, a 2-es ua., csak nagyobb etvagyu babaknak, a 3-as pedig 6 honapos kortol adhato.
Mi ugy 6 honapos koratol adjuk neki, nem volt kulonosebb gondja vele. Ha jol emlekszem az elso kettonel nem mutatott nagy lelkesedest, de aztan mar szivesen itta. A 2-est mi is probaltuk, de az en babamnak se jott be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!