Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Angliai kismamak, Mikor...

Angliai kismamak, Mikor valtottatok harmas tapszerre? Valaki valtott hathos kora elott? Kerlek osszatok meg velem a tapasztalataitokat.

Figyelt kérdés
Aptamil harmasat ma probaltam ki eloszor, mert a kettes mar nem eleg neki, es ahogy eszre veszem nem is izlik neki.
2009. júl. 20. 18:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Miért csak az angliai kismamák válaszára vagy kíváncsi?

Itt Magyarországon is vannak 3-as tápszerek, és kisbabák is :-)

Mennyi idős a babád? Én 8 hónapos korától adtam neki 3-as tápszert, milupát.

Szerintem nem gond, hogy már azt adsz neki, feltéve ha nem sokára betölti a féléves kort.

Jó egészséget nektek!

2009. júl. 20. 18:15
 2/14 A kérdező kommentje:
Azert angliai kismamak, mert itt ismerem a tapszereket. magyarorszagon fogalmam sincs milyen tapok vannak. De amugy a Magyarorszagi kismamak tapasztalatait is szivesen veszem, es megkoszonom.
2009. júl. 20. 18:29
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia! En Angliai kismama vagyok. En kivartam a hat honapot, pontosabban csak par nappal elotte valtottam harmasra, mert epp akkor fogyott el a kettes es ket nap miatt mar nem akartam azt venni.

Szerintem sokkal korabban ne valts, max csak akkor, ha mar szepen hozzataplalsz es van etkezes kivaltva, mert a 3as tapszereknek mas a vitaminosszetetele. Az mar nem anyatej helyettesito, hanem koveto tapszer a zoldsegek, gyumolcsok, husok melle.

Hogy allsz a hozzataplalassal?

A kulonbozo poridge-kat probaltad mar?

Kicsit mas ize van, mint a magyar tejpepeknek, de a fiam szerette, tapszerrel kell megkeverni es igy eleg tartalmas. Ha izetlennek erzed (alig van cukrozva) es a babad igy nem fogadja el, akkor banannal nagyon finomma lehet tenni. Ha meg nem hasznalod, akkor probald ki, sokkal tartalmasabb etkezes, ez biztosan eleg lenne neki es nagyon sok tapszert felvesz, tehat a kotelezo tejmennyiseg is lemegy vele. Mondjuk napjaban ezt is 1, max 2 alkalommal szabad adni.

Milyen tapszert hasznaltok?

Aptamilt?

Mast meg nem probaltal?

2009. júl. 22. 21:50
 4/14 Nikcsi ***** válasza:

Szia!

Az angol 3-as tapszer nem ugyanaz mint otthon. Az Aptamilnal van 1-es ami ujszulott kortol van, a 2-es ua., csak nagyobb etvagyu babaknak, a 3-as pedig 6 honapos kortol adhato.

Mi ugy 6 honapos koratol adjuk neki, nem volt kulonosebb gondja vele. Ha jol emlekszem az elso kettonel nem mutatott nagy lelkesedest, de aztan mar szivesen itta. A 2-est mi is probaltuk, de az en babamnak se jott be. :)

2009. júl. 22. 21:54
 5/14 bobocka ***** válasza:
Szia.Kisfiam Cow&Gate-t eszik, kb 5,5honapos volt mikor 3mas tapszerre valtottunk:)Nem lett semmi baja a babanak, legalabb taplalobb volt neki a 3mas:)
2009. júl. 22. 23:51
 6/14 A kérdező kommentje:
Mar ket etkezest kivaltottunk, tizoraira gyumolcs kekszel, ebedre fozi, es vacsira kapja a tejpepet. Mi meg csak 5 honaposak vagyunk de valtottam, mert a ketteset nem eszi meg. A kettesbol jo ha szaz milit le tudok bele tuszkolni, a harmasbol 180at siman megissza.
2009. júl. 22. 23:52
 7/14 A kérdező kommentje:
Kiprobaltunk mas tapszert is de nem fogadta el.
2009. júl. 22. 23:52
 8/14 A kérdező kommentje:
21:50 nincs kedved msn-en megosztani velem a tapsztalataidat? ha van irj emailt.
2009. júl. 22. 23:54
 9/14 anonim ***** válasza:
Szia! En 6 honapos koratol Cow & Gate-t 3-t adok neki, amugy mi anyatejesek vagyunk, de mar csak reggelente szopizik a babam! Most lesz 11 honapos! Szeintem vard ki vele a 6 honapot, mivel tobb laktozt tartalmaz, mint az elso ketto! nehogy valami gond legyen! Amugy merre elsz?
2009. júl. 23. 09:32
 10/14 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok, szerintem probald meg a 2-est az nagyobb etvagyu babaknak van, hatha bevalik, szerintem az ize is finomabb! Mikor megszuletett, a biztonsag kedveert vettunk SMA 1est, de az szornyu volt, szerencsere nem is volt ra szukseg, mert volt tejci boven, aztan egyszer hazautaztunk, es az utra vettem neki Cow&Gate 2est, azt en is szivesen ittam volna! 6 hos kora ota veszem a 3ast es azota is szereti!
2009. júl. 23. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!