Mennyi idős, hány kg és cm volt a babád, mikor 4-ről az 5-ös pelenkára váltottatok?
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de nemrég írta a Libero, hogy: az 5-ös méret majdnem u.akkora, mint a 4-es. A különbség abban van, hogy az 5-ös többet bír.
De most azért megkérdezném: tényleg hasonló a méret?
Csomó mindent jegyzetelek a fiammal kapcsolatban, na ezt viszont pont nem. :) Saccperkábé mondom. Mi nem Liberot használunk. Mivel a Liberonak nincs 4+osa, így annak a méretnek Liberonál az 5ös felel meg, és értelemszerűen 4es méret felett a Liberoból egyel nagyobb kell, mint bármely más márkájú pelusból. (Nem tudom érhető volt-e.)
Úgy 1éves lehetett, 81cemti körül, és valahol 10,5-11kiló közt (mindig hamarabb váltottunk a súlyhatárnál, szerintem a fiúknak a fütyijük miatt több helyre van szükségük). Most 20hós, és 12,5 inkább 13kiló ("rég" mértük, nem tudom), és kb. 1,5hónapja visszaálltunk a 4+osra, mert sokat nyúlt, és teljesen másképp áll rajta így a pelenka. Szóval ez most olyan, mintha a Liberoból az 5öst használnánk. Előtte meg a 6os.
Amúgy nekünk a 4es után egyből az 5ösre(Liberonál nézve 4ről 6ra) kellett váltani, a 4+ valahogy szűkös volt. Talán azért lehetett, amit előttem is írtak, h méretben kb. azonosak, csak több pisit bír el. Na nekünk a mérettel volt anno a gondunk, nem a pisivel.
Nem használtunk 5-öst, csak a 4-ig jutottunk, egyszer vettem véletlenül 4+-ost, de már az kicsit nagy volt. 2év4hósan lett szobatiszta. Akkor 13kg és 94cm magas volt. Vékony testalkat, vékony combokkal és derékkal.
Inkább testalkatfüggő a pelenka mérete szerintem, pl kisebbik fiam 16hós koráig hordta a 3-as pelenkát. Most 17hós, 10kg és 85cm magas. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!