2 hónapos baba mellől el lehet menni 5-10 percnyire a boltba, ha a kiságyában mélyen alszik?
Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 01:18
41/44 A kérdező kommentje:
értem. valószínűleg a sok feladat mellett alulteng bennem az anyai ösztön. jobban mondva az én anyai ösztönöm arra ösztönzött, hogy kérdezzek meg más anyukát. De ti akkor hogy alusztok? ha 2 percre se....
2012. aug. 10. 15:51
42/44 anonim válasza:
légzésfigyelővel. és nem alvást kérdeztél hanem boltba szaladást...
43/44 anonim válasza:
Nem kell ahhoz egyedülállónak lenni, hogy valakire minden muka ráháruljon. Nem értem miért hiszi egy egyedülállü, hogy most neki mennyivel több a munkája??? Az én férjem sosincs itthon, semmibe de szó szerint semmibe nem tud segíteni!!!!!!Sose volt boltba! mindenhova 3 gyereket cűhölöm, MINDENHOVA! Ráadásul arra az emberre aki nincs itthon, mosok és főzök is! Nem kell kibúvót keresni! Maga az egyedülállóság ténye nagyon szomorú, sajnos bárki kerülhet ilyen helyzetbe, de ez nem ok arra, hogy a gyereket egyedül hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!