2 hetes baba alhat a kiságyában a szopipárnán éjszaka?
A gerincének szerintem jobb lenne a vízszintes fekvés...
Hason nem akarod altatni? Sok hasfájós baba úgy jobban alszik, mint háton (nekem mindét gyerekem kezdetektől hason alszik csak.)
Egyik fiamnak szokott fájni a pocija, s nála a köv. módszer jött be:
szopipárnára terítettem egy szőrmés kisplédet (a babák nagyon szeretik, állítólag a báránybőr a legjobb, mert megnyugtatja őket), arra rá a baba, a pocijára felmelegített, de nem forró meggymagpárna, a kisplédet visszahajtom rá, esetleg mehet még egy kis takaró, s már alszik is! :) Légzésfigyelő pedig szigorúan bekapcs.
Amúgy lehet hason is altatni a babát, ha már leesett a köldökcsonkja, és ha kemény matrac van alatta. Ha mélyen elalszanak az utolsó kaja után, én mindig hasra teszem őket, ha nem volt büfi, akkor meg főleg. De mindenkinél más jön be, és nem is minden baba szeret hason aludni.
ezt a háton fekvés dolgot és a légzésfigyelőt nem értem!
nekünk van légzésfigyelőnk, 1,5 éve használjuk, kisfiam soha nem aludt háton, vagy oldalt, vagy hason.
már csak azért se értem mert pont háton nem ajánlják az altatást ennyi idős korban mert ha bukik, az veszélyes!
Nem olvastad félre?
Ha van légzésfigyelőtök én mindenképpen bekapcsolnám ha a szopipárnát berakod neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!