Miért van az, hogy egy 2,5 hetes baba nem marad egy percet sem a kiságyában?
Próbálj meg az ő fejével gondolkodni: 9 hónapig a testedben növekedett, a szívverésedet hallgatta, te tartottad melegen, hogyan is lehetne elvárni, hogy 2,5 hét múlva ellegyen egy nagy kiságyban tök egyedül? Ezt te sem gondolhatod komolyan. :)
A fizikai-lelki dolgokról meg annyit, hogy kb. 6 hónapos korig a babáknak éppolyan fizikai szükségletük olykor a testközelség, mint az evés vagy a megfelelő ruha. Tehát aki nem veszi fel a babáját, amikor "csak" ölben szeretne lenni, az éppolyan bűnt követ el vele szemben, mintha éheztetné (by Ranschburg Jenő, és én hiszek neki.)
Úgyhogy ölelgesd, szeretgesd bátran!
normális... a pocakodban volt 9 hónapig, most miért kéne neki az ágyában "ellennie"?
ez az elrontás dolog annyira kiveri nálam a biztosítékot! ne haragudj, de gondolkozzál már, biztos kimerült vagy, de a kisbabádról beszélsz, ő nem egy tárgy, hogy mikor nincs kedved hozzá akkor beteszed a kiságyba azt csókolom! törődésre vágyik
Bocsi hogy nem a kérdésre válaszolok!
Kedves 7.válaszoló! Szerintem ha a babád egyáltalán nem aludt a kiságyban még éjjel sem akkor azt nem lehet, hogy te rontottad el? Véletlenül nem volt olyan hogy szoptattad és nem volt kedved a kiságyba altatni, inkább magad mellé tetted?Szerintem ha valaki elejétől fogva ahogy hazaviszi a kórházból a babáját és beleteszi a kiságyba tuti megszokja hogy az az ő helye.
ekkora babát még nem lehet elrontani..
Nekem a lányom 4 hós koráig szopott,addig szinte minden éjszaka mellettem aludt az ágyban,utána 6 hós koráig már éjjelre betettem az éjszakai evés után és 6 hós elmúlott picivel mikor átaludta az éjszakát..Azóta is a saját ágyában alszik egyedül immáron 3,5 éve.
kisfiam 7 hós.
Ő extra hasfájós volt és rengeteget bukott...Megesett hogy egész éjszaka mászkáltam vele és ő csak ordított..
Vele úgy aludtam,hogy a karomat a feje alá tettem és magam felé fordítottam és ez így ment 4 egész hónapig..
Aztán mikor már csak 1x kelt fel éjjel szopizni,akkor az esti szopi után be az ágyba.De még így is volt rá példa hogy az éjjeli szopi közbe elaludtam és arra ébredtem hogy fázik a cicim:)ő pedig a világát sem tudja úgy alszik.:)Aztán 5hós múlott picivel és éjjel nem kelt enni,így reggelig aludt az ágyában.ahogy most is...
Ha jól akarod csinálni,akkor azt nézd neki mi jó..
neki most az a legjobb ha a te közeledben van,Érzi az illatod,hallja a szívdobogásod,biztonságban érzi magát,ahogy 9 hónapig a pocidban:)
Ne görcsölj!Nem marad ez így örökké... :)
Kitartás!:)
Ajánlom még a rezgő-pihenő széket.Nekünk az nagyon bevált.Abban tökéletesek tudott benne aludni a pici fiam...De akkor is az anya közelsége neki mindennél többet ér!:)
Jóéjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!