Meddig aludjon a baba a kiságyában?
Mikor cseréljük le heverőre?
15 hós, és már attól félek kiesik, pedig teljesen le van engedve, mivel extrán kicsi a szobája, ezért emeletes ágyban gondolkozhatunk, ahhoz szerintem meg még extrán kicsi. Mi a fenét csináljunk?
Barátnőmék ekkor költöztették le szivacsra.
Én fiam 2 éves, mi is nagy előrelátóan megvettük a 160x70 es gyermekágyat leesésgátlóval de nem hajlandó aludni benne, úgyhogy még mindig a rácsosban alszik, még egyszer se akart kimászni belőle szóval ez valószinüleg "elevenség" függő :)
Ha tényleg elég fejlettnek érzed hozzá a gyermeket, hogy már ne rácsoságyban aludjon, akkor én olyan ikeás megforditható ágyat vennék (Kura a neve) ami eleinte alulra tehető, majd pedig emeletes vagyis gólyalábas ágy lesz belőle, ahol is az ágy alá mindenfélét lehet tenni, iroasztalt stb.
Néha még használtan is lehet kapni a vaterán, teszen.
Ha nem ilyen emeletes ágyra gondoltál,hanem olyanra ahol alul és felül is lehet aludni, akkor ez amit irtam nem jó ötlet, és bocsi :)
Viszont a Kura ágyra is lehet leesésgátlót venni pluszban ha megengedhetitek anyagilag.
Barátnőmék nem engedhették meg, így volt náluk a szivacs mint helyettesítő eszköz a kiságy meg a rendes ágy között.
Amúgy gondolom h ilyen gólyalábas emeletes ágy nem csak ikeás van hanem bizti máshol is!
Az én lányom 14-15 hónapos volt amikor átalakitottuk az ágyát. (olyan a kiságy hogy gyerekággyá lehet alakitani) Azért csináltam, mert bár bejárta az ágyat egy éjjel alatt, de a délutáni alvásnál mindig sirt. Felébredt, nem tudott kijönni én meg ugye nem voltam bent.
Ezért inkább átszereltem. igy amikor felébred, ki tud jönni a konyhába vagy ahol éppen vagyok a lakásba és megszűnt a sirás. Az átka az, hogy mindent el kell pakolni mindig. hátha felébred éjjel. De nem nagyon szokott. Legurult 1-2 szer de nálunk is majdnem padlón van az ágy. én vettem elé ezt a polifom kirakó szőnyeget (biztos ismered) nem üti meg magát. De nem szokott leesni, pedig aktivan alszik :D De ha félted mégis , akkor vegyél legurulás gátlót az tuti jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!