Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van az, hogy egy 2,5...

Miért van az, hogy egy 2,5 hetes baba nem marad egy percet sem a kiságyában?

Figyelt kérdés
Ha felébred rögtön sír, még ez érthető is, mert éhes. Viszont szopi után sem lehet letenni, ha nem álmos állandóan karban kell tartani, mert egyébként sír. Nem gondolom, hogy hasfájós lenne. Tehát vagy eszik vagy alszik vagy sír, vagy ringatjuk ölben. Normális ez? Létezik, hogy már el lett rontva, hogy mindig kivettük a kiságyból, ha sírt? Segítsetek légyszi, első baba és jól akarom csinálni. (lehet, hogy pont ez a baj...)
2012. jún. 22. 18:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem 6 hetes a kislányom, eleinte nálunk is ez volt. Ha nem evett vagy aludt, akkor sírt! Napközben nem is nagyon akart aludni (volt, hogy reggel 9-től este 9-ig 2 órát aludt!). Én mindig inkább fogtam, hogy ne sírjon (bár sokszor ölben is sírt). Viszont most már sokat javult a helyzet. Valamivel többet alszik, van, hogy átalussza az éjszakát is. Ha ébren van nézelődik, nem sír annyit. Most a kiságyban van, nem alszik, de el van, megy a forgójáték a feje felett, mostanában fedezte fel, nagyon szívesen nézegeti. Szóval csak nyugi javulni fog a helyzet. Nekem is mondja a család, hogy nem kell kivenni, mert elkényeztetem, hát én nem hagyom sírni az tuti! Te se hagyd, azzal csak azt "tanulja meg", szerintem, hogy nem számíthat rád. Na, most unta meg, már ki is vettem. Nálunk sokszor beválik, hogy ölbe veszem, énekelek neki(közben megy a zene) és a zene ütemére ringatom. 2 szám és alszik is. Illetve a cumi is hasznos, bár az elején nagyon ellene voltam. Kitartás!
2012. jún. 23. 08:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Kedves 8. kérdező!Hát képzeld el,hogy nem volt olyan.SOHA nem az én kényelmemet szem előtt tartva szoptattam,alakítottam a gyermek napirendjét,stb.Képzeld el,hogy létezik olyan baba,hogy nem marad meg a kiságyában.Így utólag belegondolva szerintem az volt a "gond",hogy igényli a közelséget.Mai napig ha nem vagyok a látóterében egy idő után,és igen rövid idő után elkezd sírni;de megnyugszik,ha mellette vagyok.Nem minden kisgyerek viselkedik úgy,ahogy a nagy könyvben meg van írva és nem is kell,hogy minden gyermek egyforma legyen.Az 4 hónapos kis Manóm lehet "különc",de boldog,kiegyensúlyozott baba;csupán mások az igényei és a szokásai.ENNYI!
2012. jún. 23. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!