2 hónapos baba mellől el lehet menni 5-10 percnyire a boltba, ha a kiságyában mélyen alszik?
A barátnőm 1 éves alvó gyerekét is otthon hagyta addig amíg elment a drogériába, ami 500 méterre van tőlük.
Én sosem hagytam a fiam egyedül, szerintem felelőtlenség.
NEM! Még maga a gondolat is gáz... Hiába viszed a vevőegységet, 5-10 percnyi távolságból mit tudsz csinálni? Beriaszt, hogy nem vesz levegőt a baba, és? Mire hazaérsz vége is...
Mellesleg, ha valaki az alattuk lévő boltba szalad le, ami tényleg 2 perc, az tök már, mint ha a szomszéd utcába megy. Én is ki szoktam menni a kertbe, ha alszik a fiam, ez pedig szerintem azzal egyenlő.
Kedves # 24/27
2éves lesz szeptemberben a lányom. És NEM, sosem hagytam/hagyom egyedül. Amikor alszik, vagy lefekszek mellé én is aludni, vagy olvasok, vagy filmet nézek, vagy gyönyörködök benne. Nekem nincs bébiőröm, meg légzésfigyelőm, este is velünk van.
Nálam is volt, hogy nem volt itthon valami és csak a fsz-en van a bolt, mi meg a 2.-on lakunk mégsem hagytam egyedül soha. Megvár a főzés, a takarítás. Ezeket a dolgokat mindig akkor csináltam/csinálom mikor együtt vagyunk. Most már könnyebb, mert segít. De van Apa, Mama is, aki tud vigyázni rá, vagy tud segíteni a házimunkában. Azért vagyok itthon hogy a gyerekkel legyek. Ha nem tudtam főzni, vagy elcsúsztam vele, reggel elsétáltunk a kifőzdébe. Semmi sem lehet olyan fontos (főleg egy ilyen pici babánál), mint a gyermekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!