Mit csináljak a babámmal? Ez már nem normális, megőrülök.
Én a helyedben adnék neki annyit, amennyitől jól lakik. Nem vagyunk egyformák, az anyagcserénk sem egyforma, nyilván a babák sem egyformák. Pl. a férjem 3szor annyit eszik, mint én, mégis vékony, rajtam meg van felesleg.
Szerintem keverj be neki 150 ml tápszert, azt add oda, ha megeszi akkor megeszi, aztán majd amikor méregetik, kiderül, hogy egészséges mértékben hízik-e. Ha nem extrém a hízása, akkor lehet, hogy ő egyszerűen csak ilyen "nagyétkű".
Próbáld meg, hogy minden 3.-4. etetésnél egy kanállal több tápszert adsz a vízhez. Lehet, tényleg "szegényes" neki az a tápszer, amit kap és nem lakik jól vele.
Az én lányom 13 hónaposan jutott el odáig, hogy egyszerre megivott 180ml-t. Azt mondta erre az orvosunk, hogy vannak olyan babák, akik kevéssel is beérik, vannak olyanok, akik folyton ennének, és attól sincs bajuk.
3 hónapig tudtam szoptatni, addig kínlódás volt minden, mert mindig éhes volt. Aztán egy jól kifogott tápszer és minden rendbe is jött!
Azért nem árt, ha tényleg elviszed dokihoz, bár kint élő barátnőm mesélte, hogy az ott egy kész katasztrófa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!