Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak a babámmal? Ez...

Mit csináljak a babámmal? Ez már nem normális, megőrülök.

Figyelt kérdés
2 hetes 2 napos baba, állandóan enni akar, már nem tudom mit csináljak vele... tápszeres, 90mleket megeszik, de van hogy 120at, odaadom neki a 90et, 20perc mulva ujra üvölt, nem hiszem, hogy a hasa fáj, mert nem húzkodja a lábát csak üvölt, se melege nincs, se nem fázik, addig bőg míg nem adok megint kaját a szájába és akkor elmarad, de fél óra múlva újra üvölt és kér még, nem adhatok neki fél óránként 30ml-t miután megevett 120ml-t, miért csinálja ezt? mit csináljak vele? hallgassam bőgni, mert éhes? próbáltam adni neki vizet, azt kiköpi, kamilla teát elfogadja, de azután is üvölt addig amíg nem kap enni.Miért eszik ennyit, mi baja van?
2012. aug. 8. 19:29
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
ja es ugy benyomja a 120mleket, hogy csak bufizik, de soha egy csepp tejet/tapszert nem bukott vissza
2012. aug. 8. 20:42
 12/29 anonim ***** válasza:
Szerintem is probald meg a cumit!
2012. aug. 8. 20:42
 13/29 anonim ***** válasza:
En a helyedben elmennek az orvoshoz, es addig eroskodnek meg ki nem vizsgalja. Sztem nem teljesen normalis h fel orankent eszik, hiaba ilyen pici baba. a tapszert nehezebben emeszti meg a pocija es ha folyamatosan eszik akkor leterheled vele. En is itt elek kint es tusom nem lesz egyszeru kiharcolnod a vizsgalatokat
2012. aug. 8. 20:44
 14/29 anonim ***** válasza:
Váltsatok másik tápszerre. A gyerekorvos biztos tudja, hogy melyik az "izmosabb" tápszer!
2012. aug. 8. 20:45
 15/29 anonim ***** válasza:
En is elvinnem orvoshoz. Azt azert hozzatennem, hogy egy 2 hetes 2 napos baba nem "zabal" es nem "hisztizik"
2012. aug. 8. 21:00
 16/29 anonim ***** válasza:
Tápszert nem is kaphat ilyen sűrűn. 2 hetesem még a felét se ette ennek a mennyiségnek.
2012. aug. 8. 21:02
 17/29 anonim ***** válasza:

Hány kilós a babád?

Hány kilóval született?

Mekkora súllyal hoztad haza?

Milyen sűrűn kakil?

2012. aug. 8. 21:03
 18/29 A kérdező kommentje:
latom szupermamik ebben a kerdesben is megjelentek:) bocs de ez mar ien is zabalas, es egy ekkora baba is hisztizik
2012. aug. 8. 21:04
 19/29 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el! Esetleg ilyen tápszert nem tudsz kint beszerezni? Ilyen babáknak való.

[link]

Mi is ilyen fajtát használunk csak mi a szorulásos babáknak valót.

Remélem tudtam segíteni!Kitartást kívánok Nektek!

2012. aug. 8. 21:33
 20/29 A kérdező kommentje:
3530cal szuletett, itt csak 24 orat tartanak bent, masnap jottunk haza, szules utan 5 nappal mertek meg ujra, akkor volt 3420, ra 4 napjara volt 3700, legutobb (hetfon) pedig 3940 volt. Minden nap kakil 1x 2x. Tenyleg semmi jele, hogy a hasa fajna, lehet tenyleg elviszem orvoshoz, mert egyedul a tapszertol hallgat el, e sosem bukik vissza belole semmit sem, ergo nem eszi tul magat
2012. aug. 8. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!