Alaszka kérdése:
Kislányom 13 hónapos, még nem jár. Állásból megfogja a kezem és húz, hogy menjünk, így lépeget, de elég rendellenes tartásban, mert előredől. Most ezt engedjem, vagy ne?
Figyelt kérdés
Ezt főleg kint az udvaron csinálja, mert ott ódzkodik a fűben való mászástól. Bent inkább a mászást választja, vagy a babakocsit tologatja.2012. aug. 6. 15:04
1/4 anonim válasza:
Szia! Persze, épp ez a baj hogy sokat dillemázol! Lányom ugyanezt csinálta semmit nem számit hogy előre dől mert ő így HÚZ téged.... Többet legyetek akkor kint mert lányom pont e miatt a fű dolog miatt indúlt meg! Ő most 13 hónapos és egy hónapja stabilan megy! Szóval nem baj hogy fogod a kis kezét, hisz ő akarja nem te erőlteted!
2/4 anonim válasza:
Engedheted, ha magától áll húzza fel magát állásba. De semmiről nem maradt még le. Másfél éves korig kellene megtanulnia járni. Valószínűleg azért dől előre, mert még nem elég ügyesen egyensúlyoz!
3/4 A kérdező kommentje:
Állni még nem áll kapaszkodás nélkül. Olvastam sok helyen hogy így ezt a rossz tartást szokja meg.
2012. aug. 6. 15:54
4/4 anonim válasza:
Az én lányom is most 13 hónapos és eddig visított, hogy fogjam a kezét, pedig már 9 hónapos kora óta állt stabilan kapaszkodás nélkül. Azt hittük, hogy bőven 1 éves kora előtt elindul, de csak 1 nappal a szülinapja előtt tett meg pár lépést egyedül, utána szünet. Most töltötte a 13 hónapot és pár napja jön megy a szobában. Idegen helyen meg kell neki idő, hogy feloldódjon és akkor ott is megy. 18 hónapos korra kell egyedül járniuk, de ha jó cipőt veszel neki, akkor szerintem lehet a tartásán javítani. A lényeg, hogy jól tartsa a bokáját is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!