Hogyan, milyen tartásban etetitek 5 hós babáitokat?
Nem régen kezdtük a hozzátáplálást, gyümölcsleveket cumisüvegből kapja a pici, viszont a zöldséges ételeket és tejpüréket kistálból kanállal. Természetesen még nem ül, ezért még nem vettem neki etetőszéket, így az ölemben fél ülő pozicióban tartva és fél kézzel szerencsétlenkedve próbálom a hadonászó lábai és kezei között etetni. Viszont ma is már sokadszorra kiverte a tányért a kezemből, az egész kaja a földön landolt, aminek persze mindkettőnk részéről sírás lett a vége, ő még éhes volt én meg ideges :(
Ti hogy csináljátok? Vagy érdemes lenne már neki etetőszéket venni, ami esetleg dönthető? Ha igen kérlek küldjetek linket is.
Köszönöm :)
én babahordozóban etettem, mert közeledett a karácsony ésakkor kapott etetőszéket anyukámtól.
ezt kapta,csak 2008-as verzióban:
Én vettem a teszveszen anno bébihordozót. Autónk az nincs, de ha megyünk anyósékhoz, akkor valamelyik sógorom jön értünk kocsival, ezért is kell(ett). Most meg praktikus, mert abba rakom, mikor etetem. Több fokozatba állítható, így megtaláltam azt a pózt, amiben tudom etetni.
J.
Pihenőszékben etettem eddig, és most a napokban kezdem rászoktatni az etetőszékre (dönthető természetesen). 6 hós lesz vasárnap.
Ilyen az etetőszékünk: [link]
(B)
Én pihenőszékben etettem a kislányomat amíg nem tudtuk a rendes etetőszéket használni.
Most a következő gyereknél hordozó lesz erre a célra.
Ha van, akkor felesleges dönthető etetőszéket venni -ha létezik egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!