A teljesen vízszintesre dönthető babakocsira gondolsz?Mert az biztos hogy nem rendellenes,sőt az kell egy újszülöttnek.Az a rendellenes mikor babahordozóba sétáltassák.Nekem ez egy fő szempont volt hogy teljesen vízszintesig dönthető legyen még az esernyőre csukható sportkocsit is olyat vettem.
2012. máj. 2. 13:45
2/12 anonim válasza:
Nem igaz. Az egyenes tesz legjobbat a gerincének. A babahordozóban épp ezért nem ajánlatos órákig hagyni nézelődni vagy altatni. Hosszú kocsikázásokra sem a legjobb. Az persze más, hogy ha leteszed hasra aludni akkor magzati pózban a legkényelmesebb Neki. (Kislányom az első hónapokban szinte mindig egyenes helyen, ágyon, kiságyban feküdt. )
2012. máj. 2. 13:46
3/12 anonim válasza:
Nem igaz! Én is éppen azt olvastam, hogy a teljesen 180 fokos egyenes jó az újszülötteknek! Nekem ez szempont volt babakocsivásárlásnál.
2012. máj. 2. 14:10
4/12 anonim válasza:
Igaz e nem e. A fiam amíg nem tudott mozogni nagyon jól elfeküdt a kocsibam, ő elvolt.
A lányomat ahogy letettem a hátára, és ki kellett nyúlnia, egyből visított. Érdekes ő csak a bevált pocakon, békapózban tudott ellenni. Az ágyában se tudott aludni, csak hason nagyon sokáig nem szerette ha a hátán aludt...
2012. máj. 2. 14:49
5/12 anonim válasza:
Szerintem 2 dolog jó a babának: a teljesen vízszintesig dönthető babakocsi (tehát nem a hordozós babakocsi) és a hordozókendők (nem a kenguruk!), ahol pocakkal befelé, természetes ívben van a gerince. Ortopéd szakorvos is ezt mondta!
2012. máj. 2. 15:16
6/12 anonim válasza:
1.vagyok
Mégis mi rosszat írtam hogy 0%-ra lepontoztatok???????????????
Ugyanazt írtam mint a többiek.Nem????????
2012. máj. 2. 15:33
7/12 anonim válasza:
bocsi az off: Nem tudom:) De ami az én véleményem, hogy a rendelenes a babahordozóban sétáltassák rész, amit nem fejtettél tovább:) vagy nem tudom, te vagy felül. Ezzel ne foglalkozz, hogy ki mire pontoz:) ha nyugtat voltam már jó régen top10ben is:)
2012. máj. 2. 17:03
8/12 anonim válasza:
Mit nem lehetett azon érteni hogy az a rendellenes hogy babahordozóban sétáltassák?De akkor kifejtem hogy mindenki megértse.Nem tesz jót a baba gerincének főleg egy újszülöttének mikor nem vízszintes babakocsiban hanem a babahordozóban sétáltassák.
De várom még a véleményeket hogy mi nem volt még érthető.Szívesen megmagyarázom!
2012. máj. 2. 18:49
9/12 anonim válasza:
Vagy egyenesen kell lennie VAGY természetes C alakban. Ha C alakban van, akkor fontos, hogy az eszköz vegye fel a baba gerincének formáját, és ne a baba gerince az eszköz formáját. Ezért pl. a hordozókendő, adamo hinta nem árt, akkor sem ,ha sokáig van benne a baba, míg az autóshordozó terhelheti a gerincét, ha sokáig van benne.
2012. máj. 2. 21:32
10/12 anonim válasza:
Nem kötekedni akarok, kedves 8-as, de valószínűleg, a "sétáltassák"-kal volt gond, mert így helyes, hogy nem jó az újszülött babáknak, ha babahodozóban sétáltatják.
Én megértettem elsőre is, csak nagyon sokan szeretnek belekötni mások helyesírásába.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!