Van ilyen hogy téli meg nyári babakocsi újszülöttnek?
Figyelt kérdés
Mi decemberben vettünk egy babakocsit ami - elvileg télinek minősül - viszont május elején fog születni a pici. A terhesgondozáson az hallottam egy kismamától, hogy neki nyári babakocsija van... Kell ilyen hogy nyári babakocsi neki? És egyeltalán mi a különbség a téli és nyári babakocsi között?2012. ápr. 19. 08:31
1/3 anonim válasza:
nincs ilyen nem is létezik.
vannak vastagabb mózesek, de ha ki van béleve, lábzsák van benne akkor ´telen is jó egy vékonyabb, szóval ilyen nincs.
van ezer féle babakocsi, de téli nyári nincsen. de lehet kapni külömbözö lábzsákokat, mózeseket hozzájuk, lehet erre gondoltak.
nekünk külön mózest lehetett a babakocsira rátenni, amit téli gyerekemnél még egy birkabörrel+takaróval béleltem ki. nyárinál meg elég lesz egy pelus alá.
2/3 A kérdező kommentje:
Nálunk úgy van, hogy van hozzá lábzsák, plusz dönthető az alj része. Elég vastag is igaz a kocsi huzata, de hát ennyi szerintem csak kell, még ha meleg is lesz májusban. Minden esetre köszönöm a gyors választ.
2012. ápr. 19. 08:40
3/3 anonim válasza:
Így van, ahogy az első írta: téli kocsi nincs, csak téliesíthető :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!