Szerintetek ez a babakocsi jó újszülött kortól? Jó újszülöttnek is?
Olyan kocsit szeretnék, amit egészen újszülött kortól tudunk használni 2-3 éves korig, amíg épp szeret még a kocsiban venni. Nekm akarok venni 2 kocsit csak egyet.
Ez lenne az a kocsi:
Néztem még ezt is csak ebben az nem tetszik, hogy fixek a kerekei, de nem tudom, h mennyire gond ez:S nagyon nehéz boldogulni a fix kerekes kocsikkal?
Ez lenne a másik, a fix kerekes:
az 1. semmiképp, a neve is sportkocsi. 6 hónaptól használtható.
a 2. jó újszülöttnek, de a fix kerekekről nem tudok nyilatkozni.
mennyit szánnál rá?
szia!:)
Köszi szépen a gyors választ!:) Igen az elsőnél én is azt néztem, hogy sportkocsi, de oda van írva, hogy vízszintesig dönthető és gondoltam megkérdezem itt, aki ért a kocsikhoz, mert én sajnos nem vagyok jártas ebben, de nekem sem újszülött kocsinak tűnik:( pedig az tetszene jobban, mert bolygós a kereke, könnyű kocsi nem olyan nagy, mint a 2.
max. 35-40 ezret szánnánk rá, de inkább max. 35
köszi szépen még1szer a válaszod!:)
Én mindig kínosan ügyeltem arra, hogy a baba teljesen vízszintesen feküdjön, pláne újszülöttként. Szerintem érdemes mózeskosaras babakocsit venni. A mienk (Hoco Monterio) pl nagyon könnyű, praktikus kocsi. A mózes elhagyható és lapra csukható sportkocsi marad. Az első kerekei fixálhatóak - hát bizony 2 másodperc alatt rájövök, hogy fixen maradtak, mert nem kanyarodik!!
Szerintem a sportkocsi nem olyan kényelmes egy fekvő babának. NÉzd meg a háttámláját (hurkás vagy hogy mondjom, nem egysíkű valószínűleg). EGyébként elvileg jó újszülöttnek, mert vízszintesig dönthető. De vigyázni kell, mert sok kocsinál írják, hogy vízszintesig dönthető, közben meg "csak" 175-150 fokig. Ráadásul betenni egy újszülöttet sportkocsiba szerintem nehezebb is, mint a mózesbe.
Szia! Én az elsőt nem venném meg, mert hiába fektethető teljesen, ha megnézed a két oldala visszahajtott vagy hogy is mondjam. Ha hason fekszik majd benne a babád akkor nem lesz jó, márpedig nem tudod előre hogy hogyan fog aludni.
A második választás szerintem jobb, amennyiben nem kell cipelned a kocsit. Nekünk fix kerekes van,d e csak azért mert az út minősége nem a legjobb, kavicsos és a bolygós kerekű szétugrál a gyerekem alatt, így váltottunk fixre. Nem nehéz vele közlekedni bár lehet számít a márka is, gondolom mindegyik más.
Ha már 40e forintot rászántok akkor szerintem nézz jobban körül, mert ennyiért fogsz jobbakat is találni.
használtban nem gondolkodsz?
csak azért kérdezem, mert teszveszen láttam 40.000-ért komplett JANÉ kocsi, mózes, sportrész, hordozó, travel system kocsi. gyönyörű volt!!!!
ha most lennék terhes, 100%, h megvenném. újrafestve, kimosva... szóval még így is gondolkodom rajta, aztán ha lesz kistesó, akkor jó lesz neki:))))
ez az konkrétan.
Ez tényleg attól függ, hogy milyen terepen fogod használni, hova szeretnél majd menni. Nekünk fix kerekes van, imádom, de csak a faluban közlekedünk, mert a buszra nem tudom feltenni, baromi nehéz és a sofőrök sem nézik jó szemmel. Így ha a városba megyünk, akkor ölbe visszük (míg kisebb volt, addig kenguruban, de már nem marad benne és nehéz is).
Az első nekem tetszik, és az, hogy "hurkás", nem jelent semmit, szerintem. Egyszerűen megoldható ez a probléma, teszel alá egy vékony plédet. Nekünk ugyan nem "hurkás", de mégis tettem alá plédet, mert az csak puhább, mint a kocsi anyaga.
Sógoromék sportkocsit vettek újszülött babájuknak, és semmi gondjuk vele, csak annyi, hogy nekik nincs hozzá lábzsák, ami pedig télre nem rossz, ha van.
Ha nekem most kellene ilyent vennék,és kérhető bolygókerékkel is. Igaz kicsit több az ára, de nagyon szép használható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!