Szerintetek ez a babakocsi jó újszülött kortól? Jó újszülöttnek is?
Olyan kocsit szeretnék, amit egészen újszülött kortól tudunk használni 2-3 éves korig, amíg épp szeret még a kocsiban venni. Nekm akarok venni 2 kocsit csak egyet.
Ez lenne az a kocsi:
Néztem még ezt is csak ebben az nem tetszik, hogy fixek a kerekei, de nem tudom, h mennyire gond ez:S nagyon nehéz boldogulni a fix kerekes kocsikkal?
Ez lenne a másik, a fix kerekes:
Én ilyet vennék magamnak legközelebb.
Nem kell külön mózes, a sportrészt lehet mózesnek hajtogatni, a kerekei elég nagyok, kettő bolygós is. Igaz, nem a legolcsóbb.
Szia !
Nekem top rider babakocsim van, pont olyan, mint amilyet nézel.Még egyszer nem vennék Top ridert, de főleg ilyet nem.A vízszintes szerintem nem vízszintes, pléddel próbálkozom, de egy kicsit úgy érzem, hogy átvertek a boltban.A kupolát egyfolytában le kell venni összecsukáskor, a két irányból tolhatóság is elég béna, mert nem a kart tudod megfordítani, hanem az ülést, tehát amíg fekszik állítólag vízszintesen, addig veled szemben van, de ha másik irányból tolod, akkor csak ültetve lehet.Ez is elég béna dolog.A kerekei néha olyanok, mintha le akarnának esni.Ha fixek a kerekek, akkor kicsivel jobb tolni a babát, mert nem rázza annyira, de SIMA betonúton kívül sehol sem lehet vele menni.A bolygókerekek meg csak forognak összevissza.Összecsukni sem olyan egyszerű,mmint ahogyan a boltban a kiscsaj mutatta, bedőltem nekik egy picit.Szerintem a hordozóa sem valami kényelmes, vegyél inkább valamilyen másfajta kicsit kibéleltebb hordozót inkább.A tourago jobbnak tűnik, de inkább keress még, lehet hogy 10 vagy 20 ezerrel többe fog kerülni, de jobblesz és megéri.Remélem segítettem. UI:h nagyon ragaszkodsz a top riderhez eladom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!