Milyen babakocsi jó újszülött kortól végig?
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 00:26
1/9 anonim válasza:
Elvárások, árkategória? Lényeg, hogy legyen sport és mózes része is. 1000 ilyen van.
2/9 anonim válasza:
mi Cam Baby babakocsit vettünk, elvileg végig jó lesz. Hordozó is van hozzá, rá lehet tenni a babakocsira azt is.
3/9 anonim válasza:
Mi olyat vettünk,ami mélykocsi,van hozzá textilmózes,lábzsák,de sportkocsivá alakítható,3 szögben dönthető a háttámla és a lábrész is!Szúnyogháló és esővédő is van hozzá,na meg táska és hordozót is lehet hozzá venni,és azt is rá lehe tenni a sportkocsi rászhez!
És 36 ezer ft volt!
4/9 anonim válasza:
hát nehéz kérdés. én babakocsim nem visztintes így a törésvonal fölé raktam a babát hiszen elfért elsö honapokban .bébé confort lolla full esernyöre csukhato.én direkt kicsi praktikus kocsit választottam hogy egy éves kor után ne vegyek másikat.
5/9 anonim válasza:
Nekünk Graco Quattro Tour van. Mi vagyunk a 2. tulaj.
Kisfiam már 17 hónapos, nemsokára érkezik a kistesó, de a kkocsi még mindig szuper, semmi baja.
6/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Jané Slalom Pro, van hozzá mózes (az új Eu szabvány, autóba is beköthető), van hordozó, és van sport része. Természetesen esővédő és szúnyogháló és pelenkázótáska is tartozik hozzá. Mi imádjuk.
9/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek milyen az Espiro Vector 4 Air? Jár hozzá mózes is?
2009. aug. 12. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!