4 hónapos babát lehet ebben a tartásban hordozni?
Szerintem ehhez már nagy, nemigen tetszene neki. Én elől, felém fordítva hordoztam, mikor ennyi idős volt a fiam. Most már az oldalamra kötve csücsül.
8 hós anyukája
de akkor hogy tegyem ebbe a kendőbe? ülni még nem tud.
ha valaki be tudna linkelni hasonló videót, ami bemutatja, hogy milyen tartásba tehetem 4 hónapos babámat a kendőbe, azt nagyon megköszönném!!!
Megint az 1. vagyok.
Találtam neked egyet, remélem sikerül belinkelnem. Én valahogy így kötöztem fel a kendőm:
http://www.youtube.com/watch?v=pyyaCNx9hpY
Milyen kendőd van egyébként? A Nanduhoz én kaptam egy egész jól használható fotós útmutatót.
Jó kötözgetést!
szia én pici korától így hordozom a fiamat
http://www.youtube.com/watch?v=1-VHUEM6K0Q&feature=related
nagyon kényelmes neki, nem ül, mert szorosan a mellkasodra van kötve, így nem egy ponton összpontosul a súlya, mint amikor ül, hanem eloszlik. A csípőjének is nagyon jót tesz, mert széles terpeszben van a lába.
ezt is ajánlják 3-4 hónapos kortól
Keresgéltem youtube-on, de nem találtam semmit :(
Elsőtől kérdezném, hogy mikortól hordta csípőn a babáját?
Nekem mei-tai-om van, de még elől hordozok, a babám még nem tud ülni, de már 8,5 kg, 5 és fél hós. Lassan jó lenne csípőn hordozni:)
Kérdező: szerintem a mamami nevű oldalon egyből kapnál segítséget! (Én nem vagyok regisztrálva).
Első vagyok.
7 kg felett én már csípőre kötöttem, mert nagyon fájt már a derekam, ha előre tettem fel. Még persze ő sem ült akkor, de ez nem is feltétele. A lényeg az, hogy stabilan tartsa a fejét, a törzsét.
16:46-nak:
köszi a linket.
nekem is ilyen kendőm van, ez a rugalmas hordozókendő, én a babakozelben.hu oldalról rendeltem.
az nem baj, hogy ebben a pózban ül?
16:47-nek:
köszi Neked is a linkeket!
kipróbálom ma.
Én hülye, nem is használtam, pedig 3 hetes kora óta megvan a kendő...:(((
Nem ül! Teljesen az anya cicijéhez szorítja a kendő a babát. (Ezért is szeretik annyira!) Olyan pozícióban van, mint amikor magadhoz öleled, épp csak a kendő tarja. Nagyon jó az is, hogy a lábacskák közt áthaladva távolítja a csípőjét is a babának. Próbáld ki, érezni fogod, hogy nem kell tartania magát!
1. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!