Lehet terhesen babát hordozni? (csatos hordozóra gondolok, háton).
Nekem meitaim van, már utánanéztem, azt lehet terhesen használni, csak pocak alatt kell megkötni.
De mindenhol írják, hogy csak akkor hordozzunk, ha feltétlen muszáj!!! Más a súlypont, amúgy is nehezebben mozog a mama, nem kell rá még egy tizenakárhány kilós gyerek is.
Szerintem ez elsősorban erőnlét kérdése.
Én nem terhesen sem bírom el a gyerekeimet (nem is szabad gerincprobléma miatt), de egy ismerősöm a 8. hónapban is a hátára kapta az akkor két éves gyerkőcét. (Én is csak néztem! :o)
Ez olyan mint a sport. Ha folyamatosan űzöd, akkor terhesen is csinálhatod tovább addig, amíg nem érzed megterhelőnek. Viszont terhesen elkezdeni semmilyen újfajta sportot nem szabad, így a hordozást sem!
Figyeld a tested jelzéseit, és az első pillanatban,a mikor úgy érzed, nem tesz jót, hagyd abba.
én is azt hittem, hogy erőnlét kérdése, aztán tegnap boltból hazafelé jövet bevéreztem (semmi extra megterhelés - 1 szatyrot hoztam, kb 8 kiló, a boltban a fiamat ki-be a bevásárlókocsiba, ő 12 kiló - szóval a szokásos napi emelgetés és tessék) szerencsére az ijedtségen kívül nem lett bajom, de az biztos, hogy többet nem cipelek semmit :(
20h km
én a 26 hónapost hordoztam a 39 héten manducában.
ha előtte sokat hordoztad,ergó megszoktad a terheslét ,nyugodtan. De ha érzed jhogy nem esik jól,keményedsz görcsölsz akkor ne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!