3-4 hetes babát miben lehet hordozni? Úgy értem, hogy magamra kötve.
rugalmas hordozókendőben pl.
ujszülött kortól lehet hordozni,én azért szerettem a rugalmast,mert az előre megkötöt kendőbe is kényelmesen bele tudtam tenni a babát.
nyekleni nem fog ha megfelelően szoros a kötés,hogy tartsa,azt csak a kenguruknál látni hogy lóg szegény gyerek...
kedves gyömöszölős:a kenguruban lógós jobb mikor az anyja térdét verdesi a gyerek lába?láttál te már kendőben közelröl babát?
hozzádsimul,és a lehető legjobban érezheti a tested közelségét.
Iegn láttam és rossz volt nézni, ahogy baba nyeglett benn, a fej lógott.
Valaki kitalálta - hozzáteeszem jó ötlet volt -, hogy elad egy darab anyoot jó drágán és ennyi
ja és lába is ugyanúgy lóg, mint a kenguruban.
Megértelek, de anno nem volt hordozó kendő és egyéb nyalánkság, mégis felnevelték a gyereket, még is meg tudták csinálni a házimunkát. Nem vagyok híve a hordozó kendőnek, akkor már inkább ez a fekvős kenguru.
Én viszont úgy vagyok vele, inkább 3-6 hónapig keményen feküdjön, minthogy tönkre tegyem a gerincét egy életre.
akkor lóg ha csak magára köti és nem tudja hogy kell helyesen tenni...sajna én is láttam ilyet,AZT valóban rossz volt nézni...
de ez szerintem nem gyömöszölt baba:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!