3 hetes kislányunkat elvihetjük a velencei tóhoz egy hétvégére?
3 hetest? hát, te tudod. házat bérelnétek ki? összkomfortos?
mondjuk én 3 hetes babámmal nem mentem volna, 2,5 óránként szopizott 3/4 órát, majd büfiztettem 20 percet, tisztába tettem, fejtem és volt fél-egy órám pihenni míg aludt.
a gátseb fájdalomról nem is beszélve, de ettől függetlenül ha nektek most haverozni van kedvetek, akkor tegyétek azt.
majd írd meg, hogy élveztétek-e
Elvihetni miért ne vihetnétek? Ti vagytok a szülei és azt csináltok, amit akartok.
De azért azt végig gondolnám a helyedben, hogy egy 3 hetes gyerekről van szó és nem egy 3 évesről. Nagyon gyenge még az immunrendszere, nagyon melegek lesznek a következő napokban is és hogy neked kikapcsolódás lenne-e? Nem hiszem. Egy ilyen pici babát megviselheti az utazás, a nagy meleg, egy csomó idegen ember, az idegen hely, éri majd egy csomó inger, aztán meg majd nem tudod miért sír fel félóránként a gyerek álmából.
nem nem mennék, ekkor még örültem hogy élek
3 hetes babával igazán sehova nem tudsz menni,napra nem ajánlatos kivinni, vízbe még csak nem kéne belemenni vele, éjszaka se nagyon tudsz dorbézolni, mert neki a nyugalom kell
Nekem tavaly augusztusban született a lányom eszünkbe se jutott mászkálgatni vele
5ös attól mert az anyuka jól érzi magát még nem biztos hogy egy 3 hetes baba is a szaladgálásra vágyik
Egy ekkora gyereknek még az a dolga, hogy egyen,kakáljon és aludjon.
Nem is csak a baba, de TE jól vagy szülés után 3 héttel? Én nem bírtam volna elmenni, ömlött a tejem, állandóan fejni kellett, izzadtam mint a ló (engedtem ki a terhesség alatt felgyülemlett vizet), állandóan fáradt voltam (hormonváltozástól).
A babám miatt el lehetett volna menni, de magam miatt tuti nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!